Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сменял ли си с такъв ?
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Все още не, но съм на път Знам, че такъв съединител издържа на 145 2.0 16вт до 300+ коня и безброй стартове и гонки.
      FIAT Coupe 16VT

Коментар

hf hpe написа:
        загледах, се в сайта на торк италиятвърдят, че са направили туин скрол колектор за 5-ката ми стана интереснонякой да е виждал снимка нещо?
        Туй некъв майтап ли е нещо....Единия цилиндър - горница в кой скрол чи духа.... или духа в двата скрола едвомременно ли....Не знам и на мев би ми било интересно
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

не е майтапофициално написано в сайта им, може да е само истина или лъжаhttp://torqueitalia.com/tunedby_johns.aspCuston twin-scroll exhaust manifold with divided T3 flange

Коментар

Бахти скапаните пощи, от 22 юли досега не ми е пристигнал така наречения усилен уплътнител за топлата част на стоковото турбо......Само тия от Турборебилд ли продават такъв.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ама и ти си един карък Преди време, гарнитура за глава ли чака сума ти време???Ако си платил с PayPal, то тогава знаеш как да действаш, ама хората са сериозни и най вероятно проблема е в някоя от пощите.Имаш и опция за проследяване на пратката в сайта! Тя какво показва?Не бих посмял да купя сегмента от друг продавач.Сега се разрових и видях, че съм платил на 12.02 и сегмента е бил при мен на 21.02. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=525 .
              Прикачени файлове

Коментар

Бе супорта им беше учтив, разменихме 1-2 мейла, но реално те го пращат не препоръчано, няма тракинг и от момента в който го пуснат оттам нататък не знаят нищо......ся не е морално и да ги къпя с оплаквания по Пейпал щото все пак по доста сведения не са некви скапаняци......ще изчакам още 2-3 дена и ще поръчам още един до английския адрес на Габко......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ако искаш пиши лично и на Стоил (VET), че и той искаше такъв уплътнител, та да комбинирате поръчката.

Коментар

Някой може ли даде каталожен или оригинален номер на разширителният съд, от този модел -->

Коментар

46757760

Коментар

На някой да му се намира здрав изпускателен вал за 16VT ?
                        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Kолеги на някой да му се намира топла част за фабричната Т3 турбина на 16вт?
                          FIAT Coupe 16VT

Коментар

Имам от 8в т3-то ако ти върши някаква работа...
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Имаш ЛС
                              FIAT Coupe 16VT

Коментар

Ще видя ли Купе-та тази година на фест-а
                                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                                Fiat Tipo 1991 - ex
                                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Working...
                                X