За еретичните мисли няма лошо,да го пуснеш на Серес пак нищо лошо,обаче след това да не ти дойдат в главата "сатанинските"мисли че тея 300 кончета ти малеят ,още повече ако мислиш като ребилднеш двг-то да го подковеш :D или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами в интерес на истината, ако колата ще се кара на писта - над 300 коня на предно мисля, че е леко неразумно От скромния ми опит по пистите ( от 2009г на сам) разбрах, че не всичко е поВер, ако говорим за каране тип "Тайм Атак" - окачване, максимално олекотяване и гуми са може би от първостепено значение!При драга нещата са малко по-различни, но поне на този етап финансово мога да си позволя сетъп до 300 коня На горе става скъпоFIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Абе 4 конита може да се каже че са излишни, съгласен съм че поне 2 отпред ще свършат работа.........най - важното за бързи резултати е да набуташ под калниците колкото се може по широки сликове......и да я прежалиш......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Колеги, някой разглобявал ли е външните огледала?Започна да им пада лапа по корубките, а и черната основа, което го държи е корозирала грозно на едното. Ще ми се да ги приведа във вид като се постопли времето Идеята е да се отдели пластмасата от метала.durex_a, нещо не ти бачка десния габарит :PFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Въпросa ми е към колегите с 2.0 16 TurboКогaто ме си вкл.перкaтa имaм чуство че ще ми се рaзпaдне колaтaПри вaс тaкa ли е всичко по рaдиaтирa ми е стегнaто тaмпоните сa здрaви и е стегнaт добре към купетоТова няма общо с раздела и темата. Задай си въпроса в съответния раздел.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Coupe 2.0 16V TURBO
Коментар
-
Вчера след работа мернах колегата с жълтото купе с 17"-ките от стилото - много радва купето с тоя цвят, много лъскаво, много приятен звук от спортното гърне, само незнам вътре в купето как е звука, при мен с една двуцевка м/у 2000 и 4000 оборота човек вътре в колата може да си загуби разсъдъка , сега с оригиналния ремус е друга бира.Поздрави :Dpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Вчера след работа мернах колегата с жълтото купе с 17"-ките от стилото - много радва купето с тоя цвят, много лъскаво, много приятен звук от спортното гърне, само незнам вътре в купето как е звука, при мен с една двуцевка м/у 2000 и 4000 оборота човек вътре в колата може да си загуби разсъдъка , сега с оригиналния ремус е друга бира.Поздрави :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар