Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търпение му е майката. Щом има новини веднага ще пиша!

Коментар

Значи колегите,ако тези рингове излезнат на 30-тина лева ме пишете и мене в сметката за бройките.Съжалявам,че чак сега се включвам.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Абе тая тема се оказа доста активна и бая собственици на купета се разписаха ... тук е момента да попитам за организирането на една срещичка ... ))))
        Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
        Fiat Tipo 1991 - ex
        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
          Абе тая тема се оказа доста активна и бая собственици на купета се разписаха ... тук е момента да попитам за организирането на една срещичка ... ))))
          И аз си мислех за среща! Поне ще се докаже за пореден път че собствениците на Купе са едни от най-несериозните в този форум :D Щеше да минаваш покрай офиса ми Ако искате утре преди формулата да се видим на Бояна?Паркинга пред Националния исторически музей ми се струва добро място за по кутия цигари :D

Коментар

kaci написа:
            И аз си мислех за среща! Поне ще се докаже за пореден път че собствениците на Купе са едни от най-несериозните в този форум :D Щеше да минаваш покрай офиса ми Ако искате утре преди формулата да се видим на Бояна?Паркинга пред Националния исторически музей ми се струва добро място за по кутия цигари :D
            Хахах просто от сумати време бачкам на ебати графика, а и следваштите 10 дена няма да почивам, да си изработя едно море, че купето се сърди миналата година не го водих на плаж и почва да забравя какво е :P Ако е за близките 15-20дена съм на линия за нещо вечерно ... довечера мислех да скоча до бояна даже ...
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

хайде да не забравиаме 2009г 45 coupenca ?
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Давайте идеи ,и да измислиме някаква среща... :D
                http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Еми дайте да си направим някаква среща за София тази седмица, че национална малко трудно ще се организира. На мен лично ми е най-удобно привечер също.
                  ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                  Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                  Jet Black E46 M3

Коментар

Няма нищо сложно в организирането на НАЦИОНАЛНА СРЕЩА.Просто датите са важни.Добре е да е около септември.Николов има опит и може да се вземе в ръце.Мястото е хубаво да е някой балкан.Ако има наистина желаещи за такава среща,по-добре е да се местим в правилният раздел с такава тема.И кво става с тия рингове?
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      И кво става с тия рингове?
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=908454#908454Иначе срещата мисля че ще е най-справедливо да се направи някъде в централната част на страната!

Коментар

За среща от сорта, само ми казвате времето и мястото.....
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Да ползвам темата да ви питам как се сваля емблемата на предния капак ако някой я е свалял, че съм и замислил леко преобразяване. Като отворя капака отдолу има болт с гайка и като тръгна да отвъртам гайката тя се върти заедно с болата и нищо не става. Отгоре на всичкото е толкова тясно, че няма как да бръкна хем с ключ, хем да хвана болата с клещи да не мърда. Този болт има ли общо с емблемата, че се чуда дали да не я напъна отгоре, но ме е страх да не одера боята или да счупя емблемата
                          Jet Black E46 M3

Коментар

Единия комплект рингове(от прототипите) е изработен. От два дни обаче не мога да намеря време да ги взема Ако и утре не успея, ще помоля някой от форума който минава през кв. Горубляне да ги вземе. Ако комплекта ми (ни) хареса (като визия, начин за монтаж и качество на изработка) поръчвам изработката и на останалите комплекти.

Коментар

Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.
                              Jet Black E46 M3

Коментар

Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?
                                Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                                Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X