Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, за какви проблеми да гледам при огледа и тестването на 16вт двигател ?

Коментар

ниско налягане на маслото, пушек от турбината, слабо вървене във високите от липса на гърбици по валовете .... набор от шумове и т.н
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Здравейте,едно питане и от мен-някой да знае дали комплект съединител на 16вт и на 20вт са еднакви или не?Искам да поръчвам съединител от ’Острова’ и излизат едни и същи номера и всичко останало за 16вт и 20вт.Та ако има някаква разлика ще стане голям филм Искам да съм сигурен преди поръчката.Благодаря и хубава неделя на всички :D
        Fiat Coupe: 16V Turbo
        FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

колеги купих си фиат купе 1.8 1999г много готино но не му работи оборотомеракаква може да е причината и още нещо как да махна лайсната на таблото без да я изкривя благодаря ви предварително за отговорите
          стария глиган

Коментар

Свяляш 2-та капака отстрани на таблото и отвиваш лайсната в 2-та края. После най-трудната част - махаш емблемата на pininfarina внимателно да не я счупиш и да не си надереш лайсната. Отвиваш болта под нея и си готов.
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

супер си колега благодаря ти
              стария глиган

Коментар

Колеги, дайте мнение. Кефи ли ви тоя дизайн на бронията?
                Прикачени файлове
                Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Ако не беше споменал, че ти си ги правил аз лично нямаше и да ги забележа, много добре се е получило, а и при теб си е задължително, иначе тоя кулер затапен зад тая броня май няма да е толко ефективен, особенно лятото в големите жеги когато се дава цялата газ
                  punto HGT

Коментар

Еми мен не ми харесва кой знае колко (да не кажа никак).Зоната под фаровете за мъгла е доста плътна и някак всичко по предницата акцентира върху кулера.Прикачам две снимки на модифицирана стандартна броня, която за мен лично е най добрата като визия от всичко модифицирано стандартно което съм виждал.
                    Прикачени файлове

Коментар

Преди известно време писах, че си "изкъртих" копчето за ел фровете с коляно. Оправих го, но после друг проблем! Фаровете започнаха да подскачат и да се местят сами непрекъснато. Е вече не го правят явно нещо някъде изгоря и кофтито сега е, че левият е долу, пък десният горе и нищо не се вижда... Бушон или моторчетата? И как мога да тествам дали моторчетатаработят?

Коментар

На мен бронята ми харесва! Нещо нестандартно, а не конфекция!

Коментар

И на мен това, че в средата е прекалено отворена, а на страни е напълно затворена не ми допада. Но пък си продължил линията на решетката, което изглежда добре. Ако си върнеш номера в средата, за мен лично ще изглежда доста по-добре. В крайна сметка, важното е на теб да ти харесва
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

номера стои доста зле,а и в Бургас щяха да са те спряли от движение вече
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                              номера стои доста зле,а и в Бургас щяха да са те спряли от движение вече
                              Номера вече е в средата, щото ме спряха от движение ... като цяло на живо стои доста по - добре. За сега остава така, докато нямам пак някой излишен лев за PUI брония
                              Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                              Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

stefan_milev написа:
                                На мен бронята ми харесва! Нещо нестандартно, а не конфекция!
                                +1
                                Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Working...
                                X