Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета не ги ли зазимявате тези състезателни автомобили? Как са с гниенето като цяло ?
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
      Момчета не ги ли зазимявате тези състезателни автомобили? Как са с гниенето като цяло ?
      колега имах 5 купета 94 96 96 97 99 и на нито едно от тях нямаше разда хамоли гнило явно караш уно Зимата е Силата на Купенцатааа
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Moeто му изби една повърхностна на дясната врата. Явно е било зажулвано преди там. При Купе май ръжда може да има най-вече при праговете зад предните гуми. Но там ламарината е дебела, та няма страшно. :D
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

d0b0 написа:
          Valiosport написа:
          колега имах 5 купета 94 96 96 97 99 и на нито едно от тях нямаше разда хамоли гнило явно караш уно Зимата е Силата на Купенцатааа
          Явно не различаваш уно от типо... Питам просто информативно, купе не съм имал, а няма и да си купа, а щом казваш че зимата му е силата така да бъде няма да спора сега :D

Коментар

В пловдив видях едно зелено, много загнило, даже спирачките му бяха яко в корозия... Панелите От лош ремонт и т.н Яко го беше хванала австрийската гъгрица
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
              В пловдив видях едно зелено, много загнило, даже спирачките му бяха яко в корозия... Панелите От лош ремонт и т.н Яко го беше хванала австрийската гъгрица
              Приятел, аз щом питам значи имам нещо напредвид Имах един приятел с купе и дава да го прават тук там Купето е спортен автомобил и за мен не е за еvery day, аз карам типо 1.8 и знам за кво става въпрос Поздрави на всички и лек и успешен ден

Коментар

Вижте малко теми в английския форум и после пак да си говориме дали не ги лови ръждата Аз моята си я карам целогодишно като всекидневка...Миналата зима беше малко по-проблемна с дълбоките коловози, но тази няма никакви проблеми за сега. Да не карам някакво ферари, та да го зазимявам... Не стига, че наливам една камара пари в нея, а остава и зимата да не ме вози...
                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                Jet Black E46 M3

Коментар

Вальо, не съм ти приятел А ако не е удряно купето едвали ще загние Но кола от австрия било тя и с класа си загнива какво остава за някви дърти кошари... На мен не ми обеснявай как стоят нещата само се намираш на работа и спамиш форума ...
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                    Вальо, не съм ти приятел А ако не е удряно купето едвали ще загние Но кола от австрия било тя и с класа си загнива какво остава за някви дърти кошари... На мен не ми обеснявай как стоят нещата само се намираш на работа и спамиш форума ...
                    Всеки има право на мнение и защо ли тонът ти нещо не ми харесва, мисля че ти си последния човек който може да определи кой спами, попитах като човек и ако имаш нещо против мога да ти дам координатите ми и да ми го кажеш в очите Въпросът ми беше към колегите с купета, не към ТЕБ, както виждаш даже няколко човека ми отговориха, за което им благодаря за точните отговори Нямам намерение да се карам с никой по форумите, спорът за мен е приключен

Коментар

Къде мога да намеря дупка за да прекарам кабел от двигателният отсек към купето? Насочете ме къде, да търся вън и вътре

Коментар

под чистачките от към страната на филтър купе има отвор с гумичка
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                          под чистачките от към страната на филтър купе има отвор с гумичка
                          Само там ли ? от другата страна покрай шофьора няма ли някъде?

Коментар

Нямам идея там не съм търсил Случайно го видях като сменях филтъра...
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

http://i2.photobucket.com/albums/y16...cs018Small.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y16...Първите снимки на които попаднах в нета

Коментар

kaci написа:
                                http://i2.photobucket.com/albums/y16/bockers/EbayPics018Small.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y16...Първите снимки на които попаднах в нета
                                ..Интересно аз каквото и да търсих нищо не намерих, тя тая дупка добре ама май не е много удачна. Ама в краен случай ако наистина няма друга и тая ще ползвам ... Благодаря за снимките

Коментар

Working...
                                X