Както каза Ици - ако се правят така нещата, трябва да е и отпред и отзад - нашите в сервиза огънаха една стабилка от Фиат Улице за Алфа 145 1.9жтд - преси, нагряване, беше ебаси цирка - по дебела беше с 4 мм по памет мисля.....нещата станаха много по зле отпреди......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги днес говорих с момчето за стъклопластов капак, до няколко дена ще имам точна сметка за 3бр., както казах това е минимума, за да се захване, като разбера точна сума ще ви кажа, но ще е по надолу от тези в нета(най-евтиния намерен от мен е около 1200лв. без доставка)Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Дотук рингове искат:1.MEMO2.injekciona3.Iv4o4.x_X_x5.VET6.dongog o85+ един или два комплекта за мен.Производството на ринговете е с предполагаем старт 20.07.Вчера минах и през моргата на Ники (тази в Драгичево) и любезно ми бе услужено с лайсната за таблото(братята са голама работа и искам да им благодаря и тук). Другата седмица ще я занеса при моя стругар за да е по точна изработката на ринговете(като стегнатост). За сега оптималната според мен дълбочина за изработката на ринговете е 9-10мм. Може да претърпи промяна ако не ми харесва как изглеждат ринговете в монтирано състояние.Ще бъдете своевременно информирани за напредъка!Поздрави и не съсипвайте творението на Chris Bangle с излишни пластмаси и с излишни железа :D
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:До тук не видях да сте пускали снимка на крило като моето, та ако на някой му харесва може да му направиме един калъп.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
nastybg написа:Тази броня е част от пакета на autods, сайта който предлага сигурно най-много варианти за тунинг на фиат купе, пакета им е уникален, даже съм търсил такава предна броня и май само там се предлата, задната им броня е не по малко красива, даже пакета им в момента е на промоция 499E Ето снимки на пакета ... Ето още една снимка на задната им броня ... Ето го и сайта ... http://www.shop.autods.net/index.php...=index&cPath=1Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
Днес се задържах за по дълго в София и занесох лайсната и чертежа за ринговете. Размерите претърпяха леки промени! Облата част ще е 2мм.(първоначално беше 3мм), а дълбочината 6мм.(общо 8мм.) Ще се изработват от дуралуминий, като може малко да се забавим поради голямата заетост на "моя" стругар. Надявам се скоро да имам поне прототип за да видите как ще изглеждат и ако има нужда да се внесат корекции.
Коментар
-
И така колеги офертата за преден стъклопластов капак е грубо 600лв. на бройка. Евалата на момчето изненада ме с офертата.Ако има реален интерес пишете да говорим сериозно. Аз съм с двата крака вътре трябват ми още 2-ма. Като в тази цена нали си делим матрица за 3 капака, готов продукт-3 капака + труд, ако има още желаещи ще има % намаление, което не е малко и т.н. и т.н. Айде да видим има ли истински ентусиасти.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:И така колеги офертата за преден стъклопластов капак е грубо 600лв. на бройка. Евалата на момчето изненада ме с офертата.Ако има реален интерес пишете да говорим сериозно. Аз съм с двата крака вътре трябват ми още 2-ма. Като в тази цена нали си делим матрица за 3 капака, готов продукт-3 капака + труд, ако има още желаещи ще има % намаление, което не е малко и т.н. и т.н. Айде да видим има ли истински ентусиасти.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар