Малко LE style за жълтия кенеф....Остава да намеря и мъртвия педал на по-прилични пари. Ако реши да се отключи преди пролетта може и да ги сложиме...ПС. kaci, сутрин като съм с Brava-та нещо не можеш да ме отразиш, другия път ще влеза в насрещното срещу Bravo-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
digitalundgrd написа:Аз пък да се оплача, че англичаните ми объркаха проекто коледния подарък и вместо спортни дискове за 16вт ми пратиха спортни дискове за 16в/20в хатмосферкаinjekciona написа:Малко LE style за жълтия кенеф....injekciona написа:Остава да намеря и мъртвия педал на по-прилични пари.injekciona написа:ПС. kaci, сутрин като съм с Brava-та нещо не можеш да ме отразиш, другия път ще влеза в насрещното срещу Bravo-то
Коментар
-
kaci написа:Писа ли им и ако да, какво ти отговориха?Щото фирмата от която си ги взел е сериозна по принцип, а и имат вземане/даване с английския форум.FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
digitalundgrd написа:Ами не съм, защото им прочетох в сайта политиката, която прилагат в случай, че трябва да се връща нещо...Аз ги докарах до БГ, чрез шопър.бг (нещо като ЕКОНТ). И са минали 7-те дни, в които мога да ги върна с транспорт за тяхна сметка...Ако трябва да ги връщам сега и после пак обратно до БГ (всичко за моя сметка), то само транспорта ще ми се върже 100лв, което за мен е безмислено. Най-много ме е яд, че изрично им написах е-майл, че дисковете са за фиат купе турбо и им дадох парт номер от техния сайт, точно защото си знаех, че така ще стане...И въпреки всичко пак ми дадоха грешните дискове
Коментар
-
injekciona написа:Някой да има интерес за мокетени стелки, че мисля за лятото да поръчвам някакви по-хубави и може да се комбинираме с някой евентуално?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Честно казано май предпочитам чисто черни. Като гледам цените в ebay.de, по-хубавите са от 30euro нагоре. Другото е да си намериме шаблон и да ги поръчаме на някой тук да ги направи, но аз не знам дали има изобщо някой да се занимава с такива неща.Iv4o написа:injekciona написа:Някой да има интерес за мокетени стелки, че мисля за лятото да поръчвам някакви по-хубави и може да се комбинираме с някой евентуално?
Коментар
-
durex_a написа:Нормални ли са показанията на уредите? Това е след градско каране 7~11км. при температура от около -2 градуса.dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар