Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко LE style за жълтия кенеф....Остава да намеря и мъртвия педал на по-прилични пари. Ако реши да се отключи преди пролетта може и да ги сложиме...ПС. kaci, сутрин като съм с Brava-та нещо не можеш да ме отразиш, другия път ще влеза в насрещното срещу Bravo-то
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

digitalundgrd написа:
      Аз пък да се оплача, че англичаните ми объркаха проекто коледния подарък и вместо спортни дискове за 16вт ми пратиха спортни дискове за 16в/20в хатмосферка
      Писа ли им и ако да, какво ти отговориха?Щото фирмата от която си ги взел е сериозна по принцип, а и имат вземане/даване с английския форум.
      injekciona написа:
      Малко LE style за жълтия кенеф....
      Сега ще видиш Стоил какви ще ги напише по повод обидата
      injekciona написа:
      Остава да намеря и мъртвия педал на по-прилични пари.
      Модела на педалите Reflex ли е? Щото оригинално на LEто са производни на Reflexа.
      injekciona написа:
      ПС. kaci, сутрин като съм с Brava-та нещо не можеш да ме отразиш, другия път ще влеза в насрещното срещу Bravo-то
      Не мога да отрека, че сутрин блея по улиците и трудно разпознавам механик водачите на непознати за мен коли

Коментар

kaci написа:
        injekciona написа:
        Остава да намеря и мъртвия педал на по-прилични пари.
        Модела на педалите Reflex ли е? Щото оригинално на LEто са производни на Reflexа.
        Модела е Grip, до колкото знам на LE се слага точно той, но може и да бъркам
        Jet Black E46 M3

Коментар

Нормални ли са показанията на уредите? Това е след градско каране 7~11км. при температура от около -2 градуса.

Коментар

Не са нормални.

Коментар

Май си за термостатче Предполагам че си с ранния на 78градуса, но въпреки това за 7-11км градско си е ниска температура...Към колегата Инжекциона, какви пари е комплекта педали? :D
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

kaci написа:
                Писа ли им и ако да, какво ти отговориха?Щото фирмата от която си ги взел е сериозна по принцип, а и имат вземане/даване с английския форум.
                Ами не съм, защото им прочетох в сайта политиката, която прилагат в случай, че трябва да се връща нещо...Аз ги докарах до БГ, чрез шопър.бг (нещо като ЕКОНТ). И са минали 7-те дни, в които мога да ги върна с транспорт за тяхна сметка...Ако трябва да ги връщам сега и после пак обратно до БГ (всичко за моя сметка), то само транспорта ще ми се върже 100лв, което за мен е безмислено. Най-много ме е яд, че изрично им написах е-майл, че дисковете са за фиат купе турбо и им дадох парт номер от техния сайт, точно защото си знаех, че така ще стане...И въпреки всичко пак ми дадоха грешните дискове
                FIAT Coupe 16VT

Коментар

digitalundgrd написа:
                  Ами не съм, защото им прочетох в сайта политиката, която прилагат в случай, че трябва да се връща нещо...Аз ги докарах до БГ, чрез шопър.бг (нещо като ЕКОНТ). И са минали 7-те дни, в които мога да ги върна с транспорт за тяхна сметка...Ако трябва да ги връщам сега и после пак обратно до БГ (всичко за моя сметка), то само транспорта ще ми се върже 100лв, което за мен е безмислено. Най-много ме е яд, че изрично им написах е-майл, че дисковете са за фиат купе турбо и им дадох парт номер от техния сайт, точно защото си знаех, че така ще стане...И въпреки всичко пак ми дадоха грешните дискове
                  Лоша работа.Аз обаче бих им написал мейл в който да обясня какво се е случило и по чия вина. Нищо не губиш.Днес от италианския Купе форум ми изпратиха линк за брой №6 от списанието което издават и реших да го споделя :D Открих и линковете за по старите им броеве и сложих и тях.Някой може и да открие нещо интересно.№1№2№3№4№5№6

Коментар

S.W.A.T. написа:
                    Към колегата Инжекциона, какви пари е комплекта педали? :D
                    Спечелих ги на търг за £13, с shipping-a 35лв ПС. Някой да има интерес за мокетени стелки, че мисля за лятото да поръчвам някакви по-хубави и може да се комбинираме с някой евентуално?
                    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                      Някой да има интерес за мокетени стелки, че мисля за лятото да поръчвам някакви по-хубави и може да се комбинираме с някой евентуално?
                      Aз имам интерес, но зависи какви са цените. И в момента знам място в България, където има оригинални стелки за Купе, но цената им беше към 80 лв. Малко, обаче ми идва множко..А относно педалите - мисля, че и моите са такива, като за Лимитед едишън. Поне по снимките, който съм гледал. Мисля, че са на Спарко.А що се отнася до залепването на вратите - трябва да видите какво е при японските коли.. На Купето поне дръжките са железни и държат доста на напъни, проверено
                      Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Аз
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

injekciona написа:
                          ПС. Някой да има интерес за мокетени стелки, че мисля за лятото да поръчвам някакви по-хубави и може да се комбинираме с някой евентуално?
                          Аз отдавна си мисля за стелки, ама все немога да си харесам :D Предполагам ще искаш такива с жълт кант, или?

Коментар

Честно казано май предпочитам чисто черни. Като гледам цените в ebay.de, по-хубавите са от 30euro нагоре. Другото е да си намериме шаблон и да ги поръчаме на някой тук да ги направи, но аз не знам дали има изобщо някой да се занимава с такива неща.
                            Iv4o написа:
                            injekciona написа:
                            Някой да има интерес за мокетени стелки, че мисля за лятото да поръчвам някакви по-хубави и може да се комбинираме с някой евентуално?
                            А що се отнася до залепването на вратите - трябва да видите какво е при японските коли.. На Купето поне дръжките са железни и държат доста на напъни, проверено
                            На мен ми замръзват бравите, не уплътненията. Тази година забравих да ги напръскам с WD-40 по-рано и 2 дена забрави да влезнеш.... Днес се прибирам от работа гледам вратите зеят.... Добре че е фиат и никой не пипа
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Вратите зеят звучи страшно
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

durex_a написа:
                                Нормални ли са показанията на уредите? Това е след градско каране 7~11км. при температура от около -2 градуса.
                                и аз сум така 15 км и дига 55-60 градоса не повече ноо една голяма права и с голям радиатор като бях с малкия Оригиналния нямах този проблем ...
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X