kaci написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
durex_a написа:За на лято съм нагласил едни лети 17-ки от стило, като на колегата с жълтото купе ... И аз без капачки, всеобща болест са явно.
Коментар
-
durex_a написа:Точно на теб, съм склонен да вярвам и то доста! Силно се надявам и този път да си поставил "точната диагноза".injekciona написа:...махни този цигански комарник и си сложи оригиналната решетка..
Коментар
-
Виждал съм дори и как го правят в една наша съседна държава........лично аз ако трябваше да избирам между Голда и некво българско масло, със сигурност щях да избера нашето........Из алфенските среди битува мнението че карането с Голд е углавно престъпление срещу колата.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Виждал съм дори и как го правят в една наша съседна държава........лично аз ако трябваше да избирам между Голда и некво българско масло, със сигурност щях да избера нашето........Из алфенските среди битува мнението че карането с Голд е углавно престъпление срещу колата.....Power Under Pressure
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Виждал съм дори и как го правят в една наша съседна държава........лично аз ако трябваше да избирам между Голда и некво българско масло, със сигурност щях да избера нашето........Из алфенските среди битува мнението че карането с Голд е углавно престъпление срещу колата.....Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:2/3 от спарковете са с раждали двигатели, но да речем, че това е от неточности в изработкатаAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Iv4o написа:ФЕРАРИСТ написа:Виждал съм дори и как го правят в една наша съседна държава........лично аз ако трябваше да избирам между Голда и некво българско масло, със сигурност щях да избера нашето........Из алфенските среди битува мнението че карането с Голд е углавно престъпление срещу колата.....Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:Iv4o написа:ФЕРАРИСТ написа:Виждал съм дори и как го правят в една наша съседна държава........лично аз ако трябваше да избирам между Голда и некво българско масло, със сигурност щях да избера нашето........Из алфенските среди битува мнението че карането с Голд е углавно престъпление срещу колата.....Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
При нормално продължително каране температурата на маслото ми седи между 70-85 градуса (в зависимост от външната). При повече ръчкане (5-6 поредни старта 0-180км/ч) съм виждал да стига до 100 градуса, но не повече. Температурата на водата ми варира между 80 и 85, но не ми вдига повече от 90 градуса. След като смених водния радиатор с чисто нов, сложих и нов датчик, който ми пуска перките с 3-4 градуса по-рано. Това като превенция от високи температури при ръчка...Относно маслата...И аз нямам добри впечатления от Селения. И на Алфата и на Фиата карам с Кастрол 10в60 (100% истински) Поне за мен това масло се е доказало - каране 300км (за 3 дни) на пистата в Серес постоянно в лютеницата, 2 часа настройки на дино, 6-7000км магистрални и улични гонки итн За сега всичко е на 6, а както знаем Туин Скрапа е чувствителен на тема масло. АКо не беше добро маслото мисля, че мотора щеше да копне при толкова много раздаване на газ...FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Iv4o написа:_power_ написа:Iv4o написа:ФЕРАРИСТ написа:Виждал съм дори и как го правят в една наша съседна държава........лично аз ако трябваше да избирам между Голда и некво българско масло, със сигурност щях да избера нашето........Из алфенските среди битува мнението че карането с Голд е углавно престъпление срещу колата.....Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Аз пък да се оплача, че англичаните ми объркаха проекто коледния подарък и вместо спортни дискове за 16вт ми пратиха спортни дискове за 16в/20в хатмосферка Тааа, ако някой с атмосферно купе иска да си направи коледен подарък за малко пари :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...123211#1123211FIAT Coupe 16VT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар