Купето ми е с червено ниско окачване и карам 225/45 на 17ки... Доста рядко опира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги днес забелязах, че като колата работи на място и напомпам педала на спирачката, оборотите се вдигат с 200 (отиват от 800 на около 1000)... Щом спра да помпам спирачката, оборотите си идват пак на 800. Принципно нямам никакви проблеми със спирачките, спират перфектно, оборотите на празен ход, също са ми бетон (ако не помпам спирачката)...Това, което се случва нормално ли е или е показател, че от някъде смуче въздух ?FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
digitalundgrd написа:Колеги днес забелязах, че като колата работи на място и напомпам педала на спирачката, оборотите се вдигат с 200 (отиват от 800 на около 1000)... Щом спра да помпам спирачката, оборотите си идват пак на 800. Принципно нямам никакви проблеми със спирачките, спират перфектно, оборотите на празен ход, също са ми бетон (ако не помпам спирачката)...Това, което се случва нормално ли е или е показател, че от някъде смуче въздух ?
Коментар
-
digitalundgrd написа:Колеги днес забелязах, че като колата работи на място и напомпам педала на спирачката, оборотите се вдигат с 200 (отиват от 800 на около 1000)... Щом спра да помпам спирачката, оборотите си идват пак на 800. Принципно нямам никакви проблеми със спирачките, спират перфектно, оборотите на празен ход, също са ми бетон (ако не помпам спирачката)...Това, което се случва нормално ли е или е показател, че от някъде смуче въздух ?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:digitalundgrd написа:Колеги днес забелязах, че като колата работи на място и напомпам педала на спирачката, оборотите се вдигат с 200 (отиват от 800 на около 1000)... Щом спра да помпам спирачката, оборотите си идват пак на 800. Принципно нямам никакви проблеми със спирачките, спират перфектно, оборотите на празен ход, също са ми бетон (ако не помпам спирачката)...Това, което се случва нормално ли е или е показател, че от някъде смуче въздух ?Power Under Pressure
Коментар
-
Така смених си водния радиатор най-накрая, че с две италиански коли е трудно с финансите Иии докато подгрявахме купето се зароди един лек спор за ето този звук, който се чува от филтъра (конуса), когато даваш газ, рязко пускаш педала, блоу офф-а изсъсква и след това е въпросния звук. http://www.youtube.com/watch?v=EAZxz...рочетох в нета, че това било опасно за турбото, защото в същност представлявало въздух, който се връща обратно към турбото и "забавя" въртенето на перката...FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Понеже продавам за смешни пари едни свещи денсо иридиум на буквално 400км за фиат купе турбо 16в, пиша тук ако случайно някой колега търси, да хвърли един поглед тук : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...112526#1112526FIAT Coupe 16VT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар