Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За Италфест-а софийските Купе-та, защо не направим една среща някъде ... Хем ще е по-лесно като влезнем заедно да ни наредят един до друг ... Хем ще си е красива гледка към Лесново !!!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
То се подразбира, че ще се пътува в колона, но някой да даде идея къде и в колко часа да е сборния пункт.Предполагам по логичния и добър маршрут за пътуване е по Тракия и съответно някоя бензиностанция ще е идеалното място за сбирка.Ако Бравото ми е готово до 22ри, то injekciona спокойно може да кара моето Купе (ако неговото разбира се не е в движение).Чудя се дали да взема и каката и да отнеса с мен и наградата за мис Италфест
Коментар
-
Булчето ще е в СФ и за Феста така или иначе или аз ще я взема оттам и ще ходим от СФ към Лесново или ще и търся транспорт да я докара дотам и така......Ще трябва да си спретнем някаква седянка там и да поразкършим блоуофчета....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Булчето ще е в СФ и за Феста така или иначе или аз ще я взема оттам и ще ходим от СФ към Лесново или ще и търся транспорт да я докара дотам и така......ФЕРАРИСТ написа:Ще трябва да си спретнем някаква седянка там и да поразкършим блоуофчета....
Коментар
-
Ако се развият събитията за да я вземе някой, ще се възползвам от предложението, другия вариант е да съм там предварително, ще стане ясно по късно.....Иначе там съм на Италфест, няма алфисчета, няма фиатаджичета.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
kaci написа:Ако Бравото ми е готово до 22ри, то injekciona спокойно може да кара моето Купе (ако неговото разбира се не е в движение).Чудя се дали да взема и каката и да отнеса с мен и наградата за мис Италфест
Коментар
-
Един бърз въпрос...Понеже взех купето с лееко сълзящ радиатор. Преди няколко дни без да искам размърдах маркуча който идва от радиатора и влиза в термостата и съвсем го доскърших "болното" място...Явно с годините и жегата от турбото пластмасовите "пишки" излизащи от радиатора стават много крехки и лесно се пукат...Имам два варианта, които са ми по джоба - 2-ра ръка радиатор или нов китайски някакъв...Кое да избера? Другото, което искам да попитам - лесно ли се сменя тоз водния радиатор или се разглабя цялата предница?FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
digitalundgrd написа:2-ра ръка радиатор или нов китайски някакъв...Кое да избера? Другото, което искам да попитам - лесно ли се сменя тоз водния радиатор или се разглабя цялата предница?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар