Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

digitalundgrd написа:
    Преди няколко седмици на една среща на ОМВ-то забелязах, че някаква гумичка се подава от отвора на блоу офф-а...Колата не съм я карал много, а и не я напъвам много (за сега), та реално не знам дали това по някакъв начин оказва някакъв негативен ефект върху работата на мотора (загуба на бууст). Днес разглобих клапана и видях реално, че средния О-пръстен е скъсан... Моля някой от по-запознатите да кажат, карайки така без този О-пръстен, случва ли се нещо негативно. Главно ме интересува дали от там изтърва бууст.И, ако е проблем от къде мога да си купя такъв О-пръстен?
    Здрасти, тея О-пръстени ти центрират буталото, като ги няма, то ще се търка в цилиндъра и ще го износи. А за О пръстен отиваш на ул. Охрид №28, не съм сигурен за номера, но чукни този адрес в бгмапс и ще се ориентираш. Това е като караш по Охрид към Опълченска, 50 метра преди кръстовището, отдясно на ъгъла има магазин за О-пръстени и семеринги. Имат всички размери през една десета. Отиваш с клапана или със скъсания пръстен и мериш.Успех

Коментар

VET написа:
      Чете се, долу под парното ти е куплунга и централата. Само не пускай тест на системата, че ще видиш какво ще стане :D
      Ще ми трябват резистори какво ще стане
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

[quote="nastybg"]Айде да дигна замрялата тема с малко снимки от следобедната GoPro фотосесия ... Което ме подсеща да благодаря на ФЕРАРИСТА, за моменталното отзоваване след като колата реши да прави номера в Стара Загора на прибиране от морето И разбира се благодарности към VET, за пореден път доказа, че е готов жертва вечерята си за решаването на чужди проблеми, дори когато те се окажат просто бушон Абе честно да ти кажа и аз съм разочарован, че се оказа само бушон :D почти щяха да ме убият като се прибрах толкова късно :D . Другия път ще ти открия по-голям проблем :D :D :D Марио погледни от хубавата страна, спестил си бая бензин като сте се теглили 300 км. Между другото би ли погледнал дали не караш с две главни релета, че моето го търсих вчера и не го намерих, та да не би да съм го забравил в твоята кола?

Коментар

Хайде от днес с почти оригинални двусекционни червени стопове, с жертвата на четири стопа.... Само трябва да им пръсна черната рамка, че някой като е пребоядисвал купето, от което ги свалих ги е оцапал и си личи.
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

VET написа:
            Абе честно да ти кажа и аз съм разочарован, че се оказа само бушон :D почти щяха да ме убият като се прибрах толкова късно :D . Другия път ще ти открия по-голям проблем :D :D :D Марио погледни от хубавата страна, спестил си бая бензин като сте се теглили 300 км. Между другото би ли погледнал дали не караш с две главни релета, че моето го търсих вчера и не го намерих, та да не би да съм го забравил в твоята кола?
            Аааа да си ги нямаме тия, стигат ми толкова големи проблеми За релето не е при мен, още на следващата сутрин се хванах да мия колата (знаех си че след 10 дена тия мухи по предницата няма да паднат лесно) и подреждах не съм го мяркал никъде
            injekciona написа:
            Хайде от днес с почти оригинални двусекционни червени стопове, с жертвата на четири стопа.... Само трябва да им пръсна черната рамка, че някой като е пребоядисвал купето, от което ги свалих ги е оцапал и си личи.
            Добре се е получило и аз обмислях да ги правя двусекционни, но като свети това половин кръгче ме дразни много и затова си ги направих да мига цялото ... реално погледнато губя това за мъгла(което не помня да съм го ползвал 5 години вече) и задната, която така или иначе като свети в червени не ми е от особена полза
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Колеги мисля да сложа на купето ксенон,но не знам точно какви крушки трябват.Някой ако има опит може ли да сподели точно какво трябва да направя.

Коментар

the_reapar написа:
                Колеги мисля да сложа на купето ксенон,но не знам точно какви крушки трябват.Някой ако има опит може ли да сподели точно какво трябва да направя.
                като фабричните
                Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                GTV 2.0 (612 A)now
                E60 530D now.. hate it big time :D
                Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

H1 са крушките.

Коментар

Алоо-оу-у.......колегите с Купета........то се е видяло че трудно ще си направим срещичка, но поне след като е известна датата на Италфеста, да се пребройм кои ще са там.......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      Алоо-оу-у.......колегите с Купета........то се е видяло че трудно ще си направим срещичка, но поне след като е известна датата на Италфеста, да се пребройм кои ще са там.......
                      Купето ми вози гъза до всеки италфест последните 4 години, първия италфест на Купе-то беше точно Лесново, където се подредиха колите по марки и модели ... ТАМ СЪМ !
                      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Колеги счупих аксиален лагер на съединителя, и както предполагах и съединителя е за смяна вече на 110к км. Та, въпроса ми е какъв и от къде ? Тук намирам само Valeo на 570лв. комплект. Не търся задължително стандартен, може и нещо по-хард , но мога да отделя около 700лв в момента.
                        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Аз купих моя съединител от Англия.Някъде обаче съм чел, че между съединителите за 16V и 20V има разлика. Нямам идея дали това е така.Ако не се лъжа някой от дизелите използваше подобен на нашите съединител.Тоя Италфест щеше да е на 22ри на Лесново, нали?

Коментар

Аз ще гледам да присъствам тази година, че последните години все имам някаква работа и го изпускам
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

керамика за 16в турбо е 360 лева... и до колко знам от 16в Т и 20в Т има разлика....
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                                керамика за 16в турбо е 360 лева... и до колко знам от 16в Т и 20в Т има разлика....
                                Къде е това? Веднага я взимам ако е толкова. А притискател ?
                                Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Working...
                                X