Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми аз в момента търкалям 17-ките с 205/45/17 ама за другото лято ще взема 215/40/17 или нещо по-широко. За зимата обаче гледам някакъв по-компромисен вариант като размер, че на 205/50/16 цената му е съизмерима със 17-ките...
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

с 205 55 16 ще се родиш ... от към возия
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SWAT, я сподели с 225/45/17 можеш ли да завиваш и с какво ЕТ са ти джантите, и с какво окачване си? Че си взех и аз едни 17-ки и сега търся гуми ама 225/45 ми се виждат големички особено за предни. Горе долу какво разстояние имаш между гумата и чашата на предната пружина? А се облизвам и на едни 18-ки, ама те са с 225/40/18 гуми, 8 инча широки и там вече си мисля че ще е невъзможно.

Коментар

Някой може да намери нещо интересно в списанието

Коментар

kaci, много ми бягаш сутринта с Bravo-то, не можах да те настигна по Житница...
            Jet Black E46 M3

Коментар

Джантите са Алесио спайдър 7.5 мисля ет-то е 37 и от време на време опира някъде при ляв завой ... По неравности зависи изцяло от окачването, с някакви червени пружини е ... амортисьори топ лайн, нищо не ми говорят сигурно са яко ъдnъргарунд :D
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                ... амортисьори топ лайн, нищо не ми говорят сигурно са яко ъдnъргарунд :D
                Мойте са някакви Stark Taratura, сигурно са правени от цар Киро
                Jet Black E46 M3

Коментар

Бях с такива амортесьори(Top Line) на двулитровото Типо. Имаше разлика в поведението на автомобила, особенно по завои. Нямах никакви ядове... после продадох колата.
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

injekciona написа:
                    kaci, много ми бягаш сутринта с Bravo-то, не можах да те настигна по Житница...
                    Така тръгват слуховете..........

Коментар

Айде да дигна замрялата тема с малко снимки от следобедната GoPro фотосесия ... Което ме подсеща да благодаря на ФЕРАРИСТА, за моменталното отзоваване след като колата реши да прави номера в Стара Загора на прибиране от морето И разбира се благодарности към VET, за пореден път доказа, че е готов жертва вечерята си за решаването на чужди проблеми, дори когато те се окажат просто бушон
                      Прикачени файлове
                      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Ехх тия джанти Нещо лошо я гледаш на 3-тата снимка ... нерви ли ти образува
                        punto HGT

Коментар

Евалата Марио, много е красива.
                          didich написа:
                          ... нерви ли ти образува
                          Че то има ли купе, което да не образува нерви .....
                          Jet Black E46 M3

Коментар

Преди няколко седмици на една среща на ОМВ-то забелязах, че някаква гумичка се подава от отвора на блоу офф-а...Колата не съм я карал много, а и не я напъвам много (за сега), та реално не знам дали това по някакъв начин оказва някакъв негативен ефект върху работата на мотора (загуба на бууст). Днес разглобих клапана и видях реално, че средния О-пръстен е скъсан... Моля някой от по-запознатите да кажат, карайки така без този О-пръстен, случва ли се нещо негативно. Главно ме интересува дали от там изтърва бууст.И, ако е проблем от къде мога да си купя такъв О-пръстен?
                            Прикачени файлове
                            FIAT Coupe 16VT

Коментар

Еърбега на купето, може ли да се чете с диагностика и ако не как да разбера какъв му е проблема
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Чете се, долу под парното ти е куплунга и централата. Само не пускай тест на системата, че ще видиш какво ще стане :D

Коментар

Working...
                                X