Еми аз в момента търкалям 17-ките с 205/45/17 ама за другото лято ще взема 215/40/17 или нещо по-широко. За зимата обаче гледам някакъв по-компромисен вариант като размер, че на 205/50/16 цената му е съизмерима със 17-ките...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SWAT, я сподели с 225/45/17 можеш ли да завиваш и с какво ЕТ са ти джантите, и с какво окачване си? Че си взех и аз едни 17-ки и сега търся гуми ама 225/45 ми се виждат големички особено за предни. Горе долу какво разстояние имаш между гумата и чашата на предната пружина? А се облизвам и на едни 18-ки, ама те са с 225/40/18 гуми, 8 инча широки и там вече си мисля че ще е невъзможно.
Коментар
-
Джантите са Алесио спайдър 7.5 мисля ет-то е 37 и от време на време опира някъде при ляв завой ... По неравности зависи изцяло от окачването, с някакви червени пружини е ... амортисьори топ лайн, нищо не ми говорят сигурно са яко ъдnъргарунд :D'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Айде да дигна замрялата тема с малко снимки от следобедната GoPro фотосесия ... Което ме подсеща да благодаря на ФЕРАРИСТА, за моменталното отзоваване след като колата реши да прави номера в Стара Загора на прибиране от морето И разбира се благодарности към VET, за пореден път доказа, че е готов жертва вечерята си за решаването на чужди проблеми, дори когато те се окажат просто бушонAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Преди няколко седмици на една среща на ОМВ-то забелязах, че някаква гумичка се подава от отвора на блоу офф-а...Колата не съм я карал много, а и не я напъвам много (за сега), та реално не знам дали това по някакъв начин оказва някакъв негативен ефект върху работата на мотора (загуба на бууст). Днес разглобих клапана и видях реално, че средния О-пръстен е скъсан... Моля някой от по-запознатите да кажат, карайки така без този О-пръстен, случва ли се нещо негативно. Главно ме интересува дали от там изтърва бууст.И, ако е проблем от къде мога да си купя такъв О-пръстен?FIAT Coupe 16VT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар