Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

digitalundgrd написа:
    ...Взех от него само накрайника...Та реално някой хора ще кажат, че ще ми малее 63мм, но като за без пари толкоз, а и на първо четене си мисля, че до 250-60 коня ще е ок...( Всичко е в грес...
    Няма да имаш грижи,мойта е на 63мм вече 4 години и миналата година показа 265 коня на един айфон,който в последствие сравняван с дино се оказа доста точен
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

digitalundgrd написа:
      Така днес получих неочакван "подарък" от един приятел. От неговата кола останало неръждавейка на 63мм и ми даде тръбите...Аз махнах крайното гърне, защото беше буквално разпаднато и цялото на дупки...Взех от него само накрайника...Та реално някой хора ще кажат, че ще ми малее 63мм, но като за без пари толкоз, а и на първо четене си мисля, че до 250-60 коня ще е ок...Живот и здраве, ако започне да ми умалява, ще му мислим Ще трябва да сменя, обаче всички маншони на каретата, защото нямам един здрав маншон Всичко е в грес...
      Прощавайте, че ви се намесвам в темата, но къде може да ми направят и на мен неръждаем ауспух на бравото и на стилото?

Коментар

ако си от Димитровград , най близкия проверен е в Асеновград , където на мойта бегачка са правени и колекторите и генерацията
        Power Under Pressure

Коментар

Ако си от Димитровград нямам представа,иначе в онлайн тунинг магазините има едни модели тип пура за по 100-150лв. и с едно резонаторно гърне вадят приличен звук.Друга алтернатива е Тунинг форума-там изпадат Remusi и др.на прилични цени.А ако искаш ръчна изработка Еxtreme tuning в София но на цена 200-300лв.
          Fiat Coupe: 16V Turbo
          FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Някой има ли наблюдения какво става със смесите на Фиат купе 2.0 16VT с чип на 1 бар и 2 броя атмосферни валове от 139кс също от купе. Монтирани без раздвижни колела на белези... Така или иначе имам сонда и ще видя, но сондирам мнения
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

WhitePower написа:
              ако си от Димитровград , най близкия проверен е в Асеновград , където на мойта бегачка са правени и колекторите и генерацията
              Къде в Асеновград точно?
              dani_b написа:
              Ако си от Димитровград нямам представа,иначе в онлайн тунинг магазините има едни модели тип пура за по 100-150лв. и с едно резонаторно гърне вадят приличен звук.Друга алтернатива е Тунинг форума-там изпадат Remusi и др.на прилични цени.А ако искаш ръчна изработка Еxtreme tuning в София но на цена 200-300лв.
              Имаш предвид само гърнета или цяла изпускателна система от колекторните тръби? Гърнетата ми е все тая какви са, не държа и на лъскави накрайници. Просто знам, от опит вече, че смениш ли оригиналната генерация ... започваш да я сменяш на две години. На първата ми кола приятел шлосер намери тръбите и направи и гърнета, наша собствена разработка, проходни и така и никога едно петънце не хванаха, не знам каква беше тая стомана, ама тежеше всичко много.

Коментар

S.W.A.T. написа:
                Някой има ли наблюдения какво става със смесите на Фиат купе 2.0 16VT с чип на 1 бар и 2 броя атмосферни валове от 139кс също от купе. Монтирани без раздвижни колела на белези... Така или иначе имам сонда и ще видя, но сондирам мнения
                Точно на 1 бар не съм(на доста повечко съм),но след като сложих два вала миналия август разликата в смесите беше нищожна,"мапера" каза че почти не е имало нужда от корекция
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                  S.W.A.T. написа:
                  Точно на 1 бар не съм(на доста повечко съм),но след като сложих два вала миналия август разликата в смесите беше нищожна,"мапера" каза че почти не е имало нужда от корекция
                  Благодаря за инфото... Очаквайте скоро профи снимки на "колците" които свалих...
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Някой правил ли е алтернатор на купе 2.0 16VT ? :D И нека сагата започне сега... С типото са ми го правили в сервиз 2 пъти, отделно аз още 3-4 ... Дойде реда на Купето да тръгне по кривия път
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

От два дни гледам едно Купе пред новата ми къща Ще се радвам да открия собственика във форума.
                      Прикачени файлове

Коментар

Незнам кой е но Купато е с уникален цвят, много радва
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Това се продаваше в мобиле.бг на доста висока цена, но и състоянието му беше уникално. Който и да го е взел, се радва на една хубава количка
                          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Гледам че е Турбо от надписа на страничния панел????
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              Гледам че е Турбо от надписа на страничния панел????
                              Да, дори пише 20V Turbo. Освен това е и с Brembo апарати, което означава, че надписа може и да е истински

Коментар

Един от любимите ми цветове за купе. Само LE пакет му трябва, че с тия черни прагове и брони...........
                                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X