digitalundgrd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
digitalundgrd написа:Така днес получих неочакван "подарък" от един приятел. От неговата кола останало неръждавейка на 63мм и ми даде тръбите...Аз махнах крайното гърне, защото беше буквално разпаднато и цялото на дупки...Взех от него само накрайника...Та реално някой хора ще кажат, че ще ми малее 63мм, но като за без пари толкоз, а и на първо четене си мисля, че до 250-60 коня ще е ок...Живот и здраве, ако започне да ми умалява, ще му мислим Ще трябва да сменя, обаче всички маншони на каретата, защото нямам един здрав маншон Всичко е в грес...
Коментар
-
Ако си от Димитровград нямам представа,иначе в онлайн тунинг магазините има едни модели тип пура за по 100-150лв. и с едно резонаторно гърне вадят приличен звук.Друга алтернатива е Тунинг форума-там изпадат Remusi и др.на прилични цени.А ако искаш ръчна изработка Еxtreme tuning в София но на цена 200-300лв.Fiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
rotdot
WhitePower написа:ако си от Димитровград , най близкия проверен е в Асеновград , където на мойта бегачка са правени и колекторите и генерациятаdani_b написа:Ако си от Димитровград нямам представа,иначе в онлайн тунинг магазините има едни модели тип пура за по 100-150лв. и с едно резонаторно гърне вадят приличен звук.Друга алтернатива е Тунинг форума-там изпадат Remusi и др.на прилични цени.А ако искаш ръчна изработка Еxtreme tuning в София но на цена 200-300лв.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Някой има ли наблюдения какво става със смесите на Фиат купе 2.0 16VT с чип на 1 бар и 2 броя атмосферни валове от 139кс също от купе. Монтирани без раздвижни колела на белези... Така или иначе имам сонда и ще видя, но сондирам мненияPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:S.W.A.T. написа:Някой има ли наблюдения какво става със смесите на Фиат купе 2.0 16VT с чип на 1 бар и 2 броя атмосферни валове от 139кс също от купе. Монтирани без раздвижни колела на белези... Така или иначе имам сонда и ще видя, но сондирам мнения'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Това се продаваше в мобиле.бг на доста висока цена, но и състоянието му беше уникално. Който и да го е взел, се радва на една хубава количкаAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар