Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да за него иде реч.Ето го и на жълтото от друг ъгъл.Извинявам се за спама ,не разбрах темата стана ли за обсъждане или си е още за ринговете И един по различен преден капак,лично аз още не съм решил дали ме кефи
    Прикачени файлове
    NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Не разбрах и аз за темата...но на последното купе капака е убийствен...но мисля че е фотошопче защото е необяснимо поне за мен как така и фара прозира
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Тия от Пойзън Тунинг ми искат 300 кинта за тая предно броня......чесно казано се колебая.......
        Прикачени файлове
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

spirit76 написа:
          Ако някой знае къде има такъв спойлер да свирка :D
          Незнам ама това е някакъв "навес" и за мене поне е супер грозен
          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Да точно за този спойлер става въпрос колега spirit76 и не прилича на навес ,имам го ,от 2-3 години ми седи в офиса и още не съм го сложил а в poison имат калъпа излят от оригинал ZENDER . А ето я и оптиката на " кадамуро дизайн" същата като на колегата VET дето пусна снимки по напред и заяви желание да я свали за вземане на калъпи .
            Прикачени файлове

Коментар

Този който си показал и на мен ми харесва как стои, въпреки че на тая кола нито едно крило не и стои добре според мен. А иначе ей това е навеса за който говорех
              Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Да точно този имам и стои много добре ,всъщност въпрос на вкус.Имам голям мерак за козирка като на колегата VET ама организацията е много сложна за една бройка,ако има мераклии казвайте.Ще помолим колегата VET да я свали и да я изпрати в пойзон да и свалят калъп и после ще му я върнат като ще му платим разходите а аз ще говоря с момчетата за бройка и цена.

Коментар

За мен който и да е - всичките ме радват, така че бих се навил......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    За мен който и да е - всичките ме радват, така че бих се навил......
                    и аз тайно се надявам да намеря....нещо за ГТВ-то
                    GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Колега що не ми го продадеш,веднага го слагам, че мойта нещо съм я занемарил външно.За бронята и мен ме кефи даже е част от идеята ми за разкрасяване.Спрял съм се на по семпъл вариянт като на снимката и разбира се спойлера
                      Прикачени файлове
                      NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

spirit76 написа:
                        Колега що не ми го продадеш,веднага го слагам, че мойта нещо съм я занемарил външно.За бронята и мен ме кефи даже е част от идеята ми за разкрасяване.Спрял съм се на по семпъл вариянт като на снимката и разбира се спойлера
                        Ауу влюбих се в тая броня Ще го обмисля и аз сериозно, ама преди това да изчистя другите грешки ФЕРАРИСТ ,да те питам доволен ли си от BOV-a , понеже си купих и аз такъв и утре ми пристига... Имам опасения дали ще работи нормално на налягане от рода на 1,5 бара , и добре ли се чува клапана ?
                        Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

е то го моето фиат купе споилера
                          Прикачени файлове

Коментар

Моля ви не разваляйе пининфаринския дизайн със тая мунинг броня По-добре някоя добавка...или де да знам и аз....ама тая броня според мен е гадна
                            GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

x_X_x написа:
                              ФЕРАРИСТ ,да те питам доволен ли си от BOV-a , понеже си купих и аз такъв и утре ми пристига... Имам опасения дали ще работи нормално на налягане от рода на 1,5 бара , и добре ли се чува клапана ?
                              Изрежи си всички опасения, бачка и цвърчи много харно, лично мен много ме радва.....
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Тази броня е част от пакета на autods, сайта който предлага сигурно най-много варианти за тунинг на фиат купе, пакета им е уникален, даже съм търсил такава предна броня и май само там се предлата, задната им броня е не по малко красива, даже пакета им в момента е на промоция 499E Ето снимки на пакета ... Ето още една снимка на задната им броня ... Ето го и сайта ... http://www.shop.autods.net/index.php...=index&cPath=1
                                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                                Fiat Tipo 1991 - ex
                                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Working...
                                X