Да за него иде реч.Ето го и на жълтото от друг ъгъл.Извинявам се за спама ,не разбрах темата стана ли за обсъждане или си е още за ринговете И един по различен преден капак,лично аз още не съм решил дали ме кефи
Не разбрах и аз за темата...но на последното купе капака е убийствен...но мисля че е фотошопче защото е необяснимо поне за мен как така и фара прозира
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Да точно за този спойлер става въпрос колега spirit76 и не прилича на навес ,имам го ,от 2-3 години ми седи в офиса и още не съм го сложил а в poison имат калъпа излят от оригинал ZENDER . А ето я и оптиката на " кадамуро дизайн" същата като на колегата VET дето пусна снимки по напред и заяви желание да я свали за вземане на калъпи .
Този който си показал и на мен ми харесва как стои, въпреки че на тая кола нито едно крило не и стои добре според мен. А иначе ей това е навеса за който говорех
Да точно този имам и стои много добре ,всъщност въпрос на вкус.Имам голям мерак за козирка като на колегата VET ама организацията е много сложна за една бройка,ако има мераклии казвайте.Ще помолим колегата VET да я свали и да я изпрати в пойзон да и свалят калъп и после ще му я върнат като ще му платим разходите а аз ще говоря с момчетата за бройка и цена.
За мен който и да е - всичките ме радват, така че бих се навил......
и аз тайно се надявам да намеря....нещо за ГТВ-то
GTV 2.0 (612 A)now
Колега що не ми го продадеш,веднага го слагам, че мойта нещо съм я занемарил външно.За бронята и мен ме кефи даже е част от идеята ми за разкрасяване.Спрял съм се на по семпъл вариянт като на снимката и разбира се спойлера
Колега що не ми го продадеш,веднага го слагам, че мойта нещо съм я занемарил външно.За бронята и мен ме кефи даже е част от идеята ми за разкрасяване.Спрял съм се на по семпъл вариянт като на снимката и разбира се спойлера
Ауу влюбих се в тая броня Ще го обмисля и аз сериозно, ама преди това да изчистя другите грешки ФЕРАРИСТ ,да те питам доволен ли си от BOV-a , понеже си купих и аз такъв и утре ми пристига... Имам опасения дали ще работи нормално на налягане от рода на 1,5 бара , и добре ли се чува клапана ?
Моля ви не разваляйе пининфаринския дизайн със тая мунинг броня По-добре някоя добавка...или де да знам и аз....ама тая броня според мен е гадна
GTV 2.0 (612 A)now
ФЕРАРИСТ ,да те питам доволен ли си от BOV-a , понеже си купих и аз такъв и утре ми пристига... Имам опасения дали ще работи нормално на налягане от рода на 1,5 бара , и добре ли се чува клапана ?
Изрежи си всички опасения, бачка и цвърчи много харно, лично мен много ме радва.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Тази броня е част от пакета на autods, сайта който предлага сигурно най-много варианти за тунинг на фиат купе, пакета им е уникален, даже съм търсил такава предна броня и май само там се предлата, задната им броня е не по малко красива, даже пакета им в момента е на промоция 499E Ето снимки на пакета ... Ето още една снимка на задната им броня ... Ето го и сайта ... http://www.shop.autods.net/index.php...=index&cPath=1
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар