Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mахнах я , 40 минути ,дъжд вали ,запотих са вътре ,не мога да запаля че бях седнал на лоста,в тоз дъжд махах и страничните капаци на отворени врати ,окалях се като прасе ,и колата окалях ,таз табелка ми е... майката ,после с пилата и стана

Коментар

MEMO написа:
      Mахнах я , 40 минути ,дъжд вали ,запотих са вътре ,не мога да запаля че бях седнал на лоста,в тоз дъжд махах и страничните капаци на отворени врати ,окалях се като прасе ,и колата окалях ,таз табелка ми е... майката ,после с пилата и стана
      Ти си единствения който се е оплакал досега! Аз лично сложих 3 комплекта и всичко беше ОК. Единственото условие е ринга да е подведен правилно и равномерно.Запомни ли какъв е размера на шестограма за болчето под емблемата?

Коментар

Аз изобщо не се оплаквам,напротив ,много съм щастлив ,че имам рингове благодарение на теб.Шестограма изобщо не го погледнах-купих трите най малки в магазина и единия стана,утре ще го видя колко мм е.Измерих го днес с шублера ,точно 3мм.

Коментар

3мм е....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ето малко снимки и от мен:И при мен малко трудничко влязаха, особено двата десни ринга. Трябва и аз да сваля лайсната, за да легнат добре. Ама ефекта е страхотен. :D :D :D
            Прикачени файлове

Коментар

А ето и по настояване на Каци, няколко снимчици, как умират туинспарковете:Това извадих от картера на колата, като дойде от Италия, а в момента ми е ежедневката. Това са най-големите парченца от буталото в дясно на снимките, другото беше стружки. А биелата си я нося като талисман в колата :D :D :D
              Прикачени файлове

Коментар

Блока би трябвало да е пробит и биелата да е дишала чист въздух
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  Блока би трябвало да е пробит и биелата да е дишала чист въздух
                  Не позна Тая биела трябва да е първото нещо за което да си спомни човек преди да купи много запазена кола или двигател от Италия :D1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9. запазени за приятел - изпратени по куриер

Коментар

Ами както ти каза и Каци, на блока нямаше дупка. А интересното е че колата работеше. И честно казано биелата не беше поела и глътка чист въздух, защото двигателя беше горял отвътре. Имаше слой от сажди по стените на блока. Можете да си представите какво се е случвало вътре при липса на бутало, наличие на бензин и масло и висока скорост. Двигателя си работеше някак странно, но тихо, защото всичко е било вече в картера и през отвора за свещите се виждаше шийката на коляновия вал. Но историята има хубав край, защото в момента колата си върви доста добре. :D :D :D

Коментар

Късметлия си ти
                      Power Under Pressure

Коментар

След като стигнах до работата с FWD дрифтачката искам да препоръчам на всичкото фиат купе оунъри, да зареждат до горе 100-тица, защото не се знае кога ще е следващия път, когато капачката ще благоволи да се отвори
                        Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                        Fiat Tipo 1991 - ex
                        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Моята виж с вратите може да ми e правила мизерии да не ме пуска вътре, ама бензин никога не е отказвала
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

Ха ха и мойта ме държа повече от час на бензиностанцията Сега патрона е без пластини
                            NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Мда, капачката е голяма гнус. Откакто застудя, много взеха да питат за майка ми :D

Коментар

1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9. запазени за приятел - получени (ако собственика им желае, може да излезе от нелегалност )

Коментар

Working...
                                X