Mахнах я , 40 минути ,дъжд вали ,запотих са вътре ,не мога да запаля че бях седнал на лоста,в тоз дъжд махах и страничните капаци на отворени врати ,окалях се като прасе ,и колата окалях ,таз табелка ми е... майката ,после с пилата и стана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
MEMO написа:Mахнах я , 40 минути ,дъжд вали ,запотих са вътре ,не мога да запаля че бях седнал на лоста,в тоз дъжд махах и страничните капаци на отворени врати ,окалях се като прасе ,и колата окалях ,таз табелка ми е... майката ,после с пилата и стана
Коментар
-
А ето и по настояване на Каци, няколко снимчици, как умират туинспарковете:Това извадих от картера на колата, като дойде от Италия, а в момента ми е ежедневката. Това са най-големите парченца от буталото в дясно на снимките, другото беше стружки. А биелата си я нося като талисман в колата :D :D :D
Коментар
-
WhitePower написа:Блока би трябвало да е пробити биелата да е дишала чист въздух
Тая биела трябва да е първото нещо за което да си спомни човек преди да купи много запазена кола или двигател от Италия :D1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9. запазени за приятел - изпратени по куриер
Коментар
-
Ами както ти каза и Каци, на блока нямаше дупка. А интересното е че колата работеше. И честно казано биелата не беше поела и глътка чист въздух, защото двигателя беше горял отвътре. Имаше слой от сажди по стените на блока. Можете да си представите какво се е случвало вътре при липса на бутало, наличие на бензин и масло и висока скорост. Двигателя си работеше някак странно, но тихо, защото всичко е било вече в картера и през отвора за свещите се виждаше шийката на коляновия вал. Но историята има хубав край, защото в момента колата си върви доста добре. :D :D :D
Коментар
-
След като стигнах до работата с FWD дрифтачката искам да препоръчам на всичкото фиат купе оунъри, да зареждат до горе 100-тица, защото не се знае кога ще е следващия път, когато капачката ще благоволи да се отвориAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9. запазени за приятел - получени (ако собственика им желае, може да излезе от нелегалност)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар