Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Надписа по-добре не го махай, лесно се чупи. По добре е хвани в средата и избутвай нагоре докато имаш достъп до болта отдоло... така става доста по-лесно
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Тва е най скапано измисленото нещо в тая кола, как може да направят тая емблема да се маха толкова кофти.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

MEMO написа:
        Получих ринговете-перфектни са но не можах да ги сложа ,дупките са по малки -големия отвор например ми е90 мисля. Абе всички отвори са с 1мм по малки в диаметър от ринговете .И кат зех един шабър и махнах цялата боя по отворите и пак не влизат накрая криво ляво вкарах един голям и един малък ама от толкоз зор ламарината м/у малкия и големия потъна малко а другите 2 доживот не мога да ги вкарам.Нещо е нестандартна моята ламарина или е огъвана и дупките са неправилни ,незнам.Та утре ще вадя цялата ламарина и с голямата пила ще я изпиля .Обаче не мога да махна пининфаринката ,ще я счупя и не мърда.Утре с едни малки керпедени ще я мъча ,някой да знае колко мм е шестограма отдолу ,че съм забравил.
        6-чка е шестограмчето до колкото помня ... щом си я свалял знаеш къде са двете пи*ки, за които се хваща, така че парцалче подлагаш и с ножче или нещо тънко надигаш докато не излезне, не я криви че веднъж изкривена повече никога няма да стой както трябва
        Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
        Fiat Tipo 1991 - ex
        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Абе мистър Каци с какво си полирахте фаровете ли беше, халогените ли беше, че днес реших че няма да е лошо ако внеса малко лъскавина по халогенчетата.....Те май са стъклени, а фаровете не, нали?
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ, може ли да те помоля да ми кажеш актуалния телефон на Poison Tuning? Някъде го беше давал, но нещо не мога да го намеря сега
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

MEMO написа:
              Получих ринговете-перфектни са но не можах да ги сложа ,дупките са по малки -големия отвор например ми е90 мисля. Абе всички отвори са с 1мм по малки в диаметър от ринговете .И кат зех един шабър и махнах цялата боя по отворите и пак не влизат накрая криво ляво вкарах един голям и един малък ама от толкоз зор ламарината м/у малкия и големия потъна малко а другите 2 доживот не мога да ги вкарам.Нещо е нестандартна моята ламарина или е огъвана и дупките са неправилни ,незнам.Та утре ще вадя цялата ламарина и с голямата пила ще я изпиля .Обаче не мога да махна пининфаринката ,ще я счупя и не мърда.Утре с едни малки керпедени ще я мъча ,някой да знае колко мм е шестограма отдолу ,че съм забравил.
              Точно на тебе да ти се случи Гадна работа е с тази лайсна! И да питаш малоумниците от Фиат защо не са изрязали дупките, а са ги щамповали!Шестограмчето под надписа беше малко (4ка или 5ца).
              ФЕРАРИСТ написа:
              Абе мистър Каци с какво си полирахте фаровете ли беше, халогените ли беше, че днес реших че няма да е лошо ако внеса малко лъскавина по халогенчетата.....Те май са стъклени, а фаровете не, нали?
              Полирах единия халоген с "cerium oxide" но за другия се отказах! Голяма хамалогия е, а и точно тогава имах и друга работа и прецених че тази не е спешна.Стъклото се работи доста трудно и е много капризно.На твоите халогени в какво точно се състои проблема? Люспи от камъчета, надрани са.......!

Коментар

kaci написа:
                Полирах единия халоген с "cerium oxide" но за другия се отказах! Голяма хамалогия е, а и точно тогава имах и друга работа и прецених че тази не е спешна.Стъклото се работи доста трудно и е много капризно.На твоите халогени в какво точно се състои проблема? Люспи от камъчета, надрани са.......!
                Ми много финни точици, по принцип са добри, но тъкво съм ги метнал......
                injekciona написа:
                ФЕРАРИСТ, може ли да те помоля да ми кажеш актуалния телефон на Poison Tuning? Някъде го беше давал, но нещо не мога да го намеря сега
                Ся го затърсих......изтрил съм го......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Ми много финни точици, по принцип са добри, но тъкво съм ги метнал......
                  http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5-e52-z8-discussion/143993-diy-fog-light-sanding-refinishing-pics.html
                  injekciona написа:
                  ФЕРАРИСТ написа:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=927922#927922

Коментар

kaci написа:
                    injekciona написа:
                    ФЕРАРИСТ написа:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=927922#927922
                    Мерси много, уж прегледах цялата тема и не го видях.....
                    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                      Мерси много, уж прегледах цялата тема и не го видях.....
                      Какво ще намериш! То тая тема стана 24 страници

Коментар

Ето скайпа на Илко от Пойзонтунинг : ilko_man1 той ми прави задния спойлер ZENDER /зад багажника над стоповете/.

Коментар

Имам му skype-a, ти ми го беше давал преди, но никой не ми отговори на него. Утре ще ги търся по телефона напараво
                          Jet Black E46 M3

Коментар

1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9. запазени за приятел - изпратени по куриер

Коментар

Най после ги сложих ,с много зор но резултата си заслужава усилията.Много добре стоят в комплект с топката и лайсната около кожата на лоста.Малко трябва да лъсна топката ама времето много студено.Снимки с gsm ,още един път ,благодаря " kaci " .
                              Прикачени файлове

Коментар

MEMO написа:
                                Най после ги сложих ,с много зор но резултата си заслужава усилията.Много добре стоят в комплект с топката и лайсната около кожата на лоста.Малко трябва да лъсна топката ама времето много студено.Снимки с gsm ,още един път ,благодаря " kaci " .
                                Демонтира ли лайсната за да монтираш ринговете или се справи и така?

Коментар

Working...
                                X