Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва ли да се сваля лайсната, или ринговете директно се вкарват в отворите?Изсипи една снимка като ги сложиш....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Идеята беше ринговете да са с максимално лесен монтаж и съответно нищо не се сваля за да се монтират. Също така не е необходимо и никакво допълнително укрепване. Утре ще има снимки от мен и от injekciona.

Коментар

Пу за мен, този комплект от втората снимка със сто левовата банкнота :D :D :D

Коментар

Ето малко снимки на ринговете.
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

Абе Инжексиона - с какъв преходник си за волана, че от маса време имам един дето искам да го сложа, но преходник не мога да намеря.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не знам какъв е точно, с него купих колата. Някакъв универсален е защото е с 2-размера на дупките. Преди гледах, че в ebay го има същия за 70euro, но нещо сега не мога да го намеря. Този май е някакъв подобен на моя.
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

И аз монтирах моите, но както винаги снимките ми са..... Колегата "zlia" също получи своя комплект.Колега MEMO - днес не можах да пусна твоите рингове заради спешно тичане до паркинга на Метро .

Коментар

Пази ми един комплект, по новите години, коледи и проче ще имам минавания през СФ и ще ги взема на място.......Естествено знаеш че трябва да ми пазиш най - хубавите.......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    Пази ми един комплект, по новите години, коледи и проче ще имам минавания през СФ и ще ги взема на място.......
                    Готово! Даже комплекта ти вече е отделен!
                    ФЕРАРИСТ написа:
                    Естествено знаеш че трябва да ми пазиш най - хубавите.......
                    Най хубавия комплект май вече е монтиран на колата ми Временното положение с ринговете е следното:1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - за изпращане по куриер в понеделник3. zlia - получени4. kaci - монтирани5. dani_b - получаване на 18.12.2011г.6. VET - ?7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9.

Коментар

Колеги, дайте снимки фронтално, да се виждат и часовниците. Много е хубаво с тези рингове, евала!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        Абе Инжексиона - с какъв преходник си за волана, че от маса време имам един дето искам да го сложа, но преходник не мога да намеря.....
                        Колега аз имам фланец за спортен волан, ползвах го да карам с некъв грозен волан, докато сменях стария с фейсовия на купе, така че знам, че е за фиат и пасва на шлиците, вече дали ще пасне на твоя волан незнам, ако искаш мога да ти го подаря за опити, тестове, проби !
                        Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                        Fiat Tipo 1991 - ex
                        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
                          Колега аз имам фланец за спортен волан, ползвах го да карам с некъв грозен волан, докато сменях стария с фейсовия на купе, така че знам, че е за фиат и пасва на шлиците, вече дали ще пасне на твоя волан незнам, ако искаш мога да ти го подаря за опити, тестове, проби !
                          Ми ако искаш да спечелиш за дълъг период от време уважението и признателноста ми, може да ми го засилиш по еконта до офис хаджи Димитър Асенов на Николай Димитров с телефон 0888135063, а пък ако вземе и че стане, обещавам да почерпя обилно.......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

kosta написа:
                            Колеги, дайте снимки фронтално, да се виждат и часовниците. Много е хубаво с тези рингове, евала!
                            Ето една набързо направена снимка:Временното положение с ринговете е следното:1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - за изпращане по куриер в понеделник3. zlia - получени4. kaci - монтирани5. dani_b - получаване на 18.12.2011г. Получени и монтирани6. VET - ?7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              Ми ако искаш да спечелиш за дълъг период от време уважението и признателноста ми, може да ми го засилиш по еконта до офис хаджи Димитър Асенов на Николай Димитров с телефон 0888135063, а пък ако вземе и че стане, обещавам да почерпя обилно.......
                              Ок няма проблеми, довечера ще го измъкна от гаража ... но ще мога да ти го пратя най-рано в петък, че до тогава бачкам (каза нещо че по коледа ще идваш към софия, може и като идваш да се видим някъде и да ти го донеса )
                              Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                              Fiat Tipo 1991 - ex
                              Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Абе мойта кола защо има температура на маслото вместо напрежение на акумулатора в най-левия часовник на таблото,знае ли някой.

Коментар

Working...
                                X