Трябва ли да се сваля лайсната, или ринговете директно се вкарват в отворите?Изсипи една снимка като ги сложиш....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам какъв е точно, с него купих колата. Някакъв универсален е защото е с 2-размера на дупките. Преди гледах, че в ebay го има същия за 70euro, но нещо сега не мога да го намеря. Този май е някакъв подобен на моя.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Пази ми един комплект, по новите години, коледи и проче ще имам минавания през СФ и ще ги взема на място.......ФЕРАРИСТ написа:Естествено знаеш че трябва да ми пазиш най - хубавите.......Временното положение с ринговете е следното:1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - за изпращане по куриер в понеделник3. zlia - получени4. kaci - монтирани5. dani_b - получаване на 18.12.2011г.6. VET - ?7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9.
Коментар
-
Колеги, дайте снимки фронтално, да се виждат и часовниците. Много е хубаво с тези рингове, евала!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Абе Инжексиона - с какъв преходник си за волана, че от маса време имам един дето искам да го сложа, но преходник не мога да намеря.....Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Колега аз имам фланец за спортен волан, ползвах го да карам с некъв грозен волан, докато сменях стария с фейсовия на купе, така че знам, че е за фиат и пасва на шлиците, вече дали ще пасне на твоя волан незнам, ако искаш мога да ти го подаря за опити, тестове, проби !Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
kosta написа:Колеги, дайте снимки фронтално, да се виждат и часовниците. Много е хубаво с тези рингове, евала!Временното положение с ринговете е следното:1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - за изпращане по куриер в понеделник3. zlia - получени4. kaci - монтирани5. dani_b - получаване на 18.12.2011г. Получени и монтирани6. VET - ?7. Iv4o - ?8. ферарист - ?9.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Ми ако искаш да спечелиш за дълъг период от време уважението и признателноста ми, може да ми го засилиш по еконта до офис хаджи Димитър Асенов на Николай Димитров с телефон 0888135063, а пък ако вземе и че стане, обещавам да почерпя обилно.......)
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар