Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

injekciona написа:
    че един скапан автобус в четвъртъка поднесе и ме удари и съм без кола за извсетно време.......
    Лоша работа!В Събота ми се стори че мина покрай мен (на Хайдушка поляна) два пъти, а вчера ми се стори че те видях на пазара на Красна полята!1. injekciona2.3.4.5.6.7.8.9.

Коментар

kaci написа:
      injekciona написа:
      че един скапан автобус в четвъртъка поднесе и ме удари и съм без кола за извсетно време.......
      Лоша работа!В Събота ми се стори че мина покрай мен (на Хайдушка поляна) два пъти, а вчера ми се стори че те видях на пазара на Красна полята!
      И двата пъти съм бил аз, по Хайдушка поляна принципно минавам почти всеки ден, а вчера на Красна поляна се връщах от ДЗИ и отивах към сервиза да я оставя
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

Потвърждавам поръчката .Адрес за изпращане :гр.Варна офис ЕКОНТ Западна промишлена зона, до поискване Милен Василев тел. 0888 599 481.Може и по Спиди но трябва да ми кажеш от кой офис да ги взема, и искам да си платя реалната цена /без намаления/..

Коментар

kaci написа:
          Ринговете най-накрая са готови. Най вероятно в сряда или четвъртък ще ги взема.Сега за цената:За изработката на девет комплекта днес изпратих 360лв. които са за самото струговане! Отделно съм платил и 135лв за материала.Така сумата за един комплект е 55лв. които са повече от първоначално предвидените 35-40лв.Като компенсация за забавената изработка е редно да покрия всичко над 50лв. и то само за хората включили се в списъка.Предвид промяната в цената, ще помоля отново да потвърдите поръчката си тук. Поздрави
          Предвид промяна в плановете ми и обявяването на колата за продажба или бартер,отказвам засега поръчката.Евентуално ако бъдещият собственик иска такива,ще пиша и ще ги взема.Поздрави и извинения.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ако става аз веднага се включвам вместо колегата(попара801) в желаещите за ринговете. Отговарям на място веднага.

Коментар

popara801 написа:
              ...... и извинения.
              Аз Ви дължа извинения заради забавянето, но..... 1. injekciona2. MEMO3. zlia4.5.6.7.8.9.

Коментар

Давай ги насам и то без уговорки за забавянето. Разходите са си разходи и всичко трябва да се плаща. Чакам да ми пишеш кога и къде да дойда.Лек и успешен ден

Коментар

Аз също си потвърждавам комплекта! А единственото нещо което не ми хареса, е това, че искаш да покриеш разликата. Както каза VET - разходите са си разходи! Не сме приритали от това, че комплектите са се забавили с месец или два.
                  Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Аз излизам от играта , ако има мераклия за моя комплект, понеже ще разпордавам колата. Ако няма желаещ ГИ ВЗИМАМ !
                    Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Най после рингове! Постарах се да има добри снимки за да може ориентировъчно да видите качеството им. До довечера ще прегледам всички бройки (за всеки случай) за евентуални дефекти.

Коментар

Kaci, дай някакъв телефон да се разбереме да мина когато ти е удобно да си ги взема направо
                        Jet Black E46 M3

Коментар

Аз си мислех че все пак ще се наложи да ги никелирам пък те станали перфектни, пускай ми ги по еконта че нямам търпение.Ще ги лепим ли или са достатъчно плътни да си стоят сами на мястото.И всяко в отделна хартийка ,нали.

Коментар

injekciona написа:
                            Kaci, дай някакъв телефон да се разбереме да мина когато ти е удобно да си ги взема направо
                            0888818972!Все още не съм ги слагал на колата и не знам дали ще им трябва допълнително укрепване, но почти сигурно е спазен размера от прототипите при който такова не беше нужно.Утре ще ги монтирам, снимам и ще мога да кажа дали всичко е наред.Иначе, вчера са ги донесли в този вид.МЕМО - утре ще се опитам да пусна твоите по Еконт. Ако не стане, ще бъдат пуснати в Понеделник. Поздрави.

Коментар

Първия комплект вече е сложен, ринговете са перфектни като размер и полиране. Утре на светло ще има снимки
                              Jet Black E46 M3

Коментар

Дори бих казал че влизат по стегнато отколкото предполагах. Това обаче може да се дължи на малките разлики които все пак съществуват при различните декоративни лайсни. Факт е обаче, че ринговете коренно променят визията на таблото.

Коментар

Working...
                                X