Ей не само на мен беее :D Ами почвам да преглеждам купето.Поне само 2 варианта има - минус или стартер.Мерси много колеги!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kaci написа:Sparco написа:Ей не само на мен беее :D Ами почвам да преглеждам купето.Поне само 2 варианта има - минус или стартер.Мерси много колеги!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
kaci написа:Дефиницията ни за стартер май е различна!Говорим за стартер (това което върти мотора за да запалиш ), а не за ел. частта на контактния ключ!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Абе колеги с Купета - понеже днеска пак ми падна предния капак на главата, а както знаете той е тежичък(не че и главата ми е мека, но все пак).......и в тая връзка искам да питам кви амортисьори ползвате, щото аз взех два нови дето не ми държат капака отворен, а устискват да е само наполовина......тай като тва не ме устройва, от едната страна ползвам стария дето е с тръбичка която се законтря върху рамото......но пък тя като изтърве, тая гадост ми се стоварва яко отгоре.......Не ми се слага някаква огъната по капака тръба за да го подпира целия, рискувам и нея да я бутна като се вихря под капака и да стане същото.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Оригиналните... вършат си чудесна работа... а ако са изтървали ти трябва нещо доста яко,че да го задържи отворен... предполагам и затова са направили тая спънка оригинално на амортисьораAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Абе колеги с Купета - понеже днеска пак ми падна предния капак на главата, а както знаете той е тежичък(не че и главата ми е мека, но все пак).......и в тая връзка искам да питам кви амортисьори ползвате, щото аз взех два нови дето не ми държат капака отворен, а устискват да е само наполовина......тай като тва не ме устройва, от едната страна ползвам стария дето е с тръбичка която се законтря върху рамото......но пък тя като изтърве, тая гадост ми се стоварва яко отгоре.......Не ми се слага някаква огъната по капака тръба за да го подпира целия, рискувам и нея да я бутна като се вихря под капака и да стане същото.......
Коментар
-
От днес вече има материал за ринговете! Разходих се чак до Дупница за него, но това е най доброто което може да се намери като алуминий годен за рингове! Цялото забавяне беше заради лошо полиращ се материал( изпробвани над 10 вида алуминий) и прекалено ангажиран стругар! Парчето което купих е с 45см. дължина и при най добрия възможен вариант от него ще могат да се направят около 9 комплекта! Може да се наложи леко да се повиши цената на ринговете заради днешната покупка (135лв.)!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар