Според прогнозата и времето ще е добро за среща на 22.10.Н.И.М е добро място за среща. Най ценното е че има голям паркинг и малко кибици. Ако няма и учебни коли от които да си пазим кочините
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Каци, сори че ще те засегна, но не ти отива, да се обръщаш с този епитет към колите си, защото съм сигурен, че колите ти съвсем не са кочини. Всъщност, клиенти, които говорят така за колите си, направо им показвам пътя, защото знам, че този който не уважава колата, която му върши работа, не уважава и моя труд който влагам в автомобила му.А иначе ако има среща, ще гледам да дойда поне с едно купе, че три ми е трудно да карам :D .Лек и успешен ден
Коментар
-
Чудесно, сега да се намери още един доброволец и ще дойда и с трите :D :D :D . Майтапя сеееее. Бисере, знам как си караш и поддържаш колата, но нали знаеш, че " Кола и жена на друг не се дават". Всъщност, се успокой, защото съм ти виждал колата, и смея да твърдя че няма от какво да се срамуваш на Купе срещата :D :D :D Дано скоро да се видимЛек и успешен ден
Коментар
-
Ей, все се притесняваш че ще ме засегнеш. Няма такава опасност. Единствената кола която не съм си позволил да определя като кочина е Костенурката (на VW). За мен тя ще си остане най-гениално конструирания автомобил. Слагам ти една снимка да видиш как изглеждаше мотора малко преди да продам самата кола.Сигурно никога няма да си простя че я продадох, но........Явно сме много различни като хора :D Аз обиждах и клиентските коли когато работех в сервиз и много клиенти са ми били обидени, но според мен човек трябва да обича само детето си Срещата се очертава като доста дълга
Коментар
-
Ей, Каци, какъв е тоя двигател, никъде няма масло сигурно щото не си му сипвал :D :D :D . Ако не беше уточнил че това е двигател от костенурка, със сигурност щях да се заблудя , че е някаква лабораторна установка за варене на нещо, съдейки по тенджерата под налягане най-отгоре :D :D :D . А относно костенурките, мнението на баща ми/който е сменил 10-тина/ е "Няма по-отвратителен автомобил", но всичко е въпрос на гледна точка, защото от задните листове които играят роля на носач си направих прекрасен нож, а от торсиона станаха парфектни щанги и секачи. Май бъркам колата, но от хоризонталните торсиони се получи перфектен лък за арбалета ми, ама май беше от Вариант версията. Иначе "гениално конструиран", може би имаш предвид жилото за километраж,а или пръскалките за стъклото, или парното в аспуха/или го бъркам с трабанта/, но като се видим ми напомни да ти разкажа една история за една такава костенурка, много е интересна.Хайде чакам срещата, дано не съм купил още някое Купе до тогава, Господ разум да ми дава.
Коментар
-
VET написа:Ей, Каци, какъв е тоя двигател, никъде няма масло сигурно щото не си му сипвал :D :D :D . Ако не беше уточнил че това е двигател от костенурка, със сигурност щях да се заблудя , че е някаква лабораторна установка за варене на нещо, съдейки по тенджерата под налягане най-отгоре :D :D :D . А относно костенурките, мнението на баща ми/който е сменил 10-тина/ е "Няма по-отвратителен автомобил", но всичко е въпрос на гледна точка, защото от задните листове които играят роля на носач си направих прекрасен нож, а от торсиона станаха парфектни щанги и секачи. Май бъркам колата, но от хоризонталните торсиони се получи перфектен лък за арбалета ми, ама май беше от Вариант версията. Иначе "гениално конструиран", може би имаш предвид жилото за километраж,а или пръскалките за стъклото, или парното в аспуха/или го бъркам с трабанта/, но като се видим ми напомни да ти разкажа една история за една такава костенурка, много е интересна.Хайде чакам срещата, дано не съм купил още някое Купе до тогава, Господ разум да ми дава.kaci написа:Ей, все се притесняваш че ще ме засегнеш. Няма такава опасност.dancoo написа:Ако не съм на работа може и аз да намина с Марийка ако нямате нищо против.
Коментар
-
Хайде да ви видя сега http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=79428 . Дали ще се съберат поне две Купета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар