Sparco написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
injekciona написа:MEMO, ако не се лъжа бях чел някъде, че на твоето купе си точно с валове от TS. Можеш ли да споделиш има ли разлика във вървежа, че и на мен ми влезе мухата нещо
Коментар
-
MEMO написа:injekciona написа:MEMO, ако не се лъжа бях чел някъде, че на твоето купе си точно с валове от TS. Можеш ли да споделиш има ли разлика във вървежа, че и на мен ми влезе мухата нещо<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Не ти разбрах много въпроса но всичко е взаимозаменяемо дори и главата но ще си ползваш твоите свещи и бобини колкото до всмукателя на алфата той е с променлива дължина но си мисля че може да се направи да се управлява заедно с вариатора така че и там няма да имаш проблеми ,с две думи можеш да си правиш всякакви комбинации от двата мотора.ПС :чак сега схванах че сигурно питаш за всмукателния вал а пък аз ти говоря за колектор -всичко е взаимозаменяемо и си работи перфектно.
Коментар
-
injekciona написа:Проблема джанти е решен от днес. Kaci, имаш ли номера на цвета на джантите на LE, че мисля да ги освежа малко за пролетта
Коментар
-
kaci написа:injekciona написа:Проблема джанти е решен от днес. Kaci, имаш ли номера на цвета на джантите на LE, че мисля да ги освежа малко за пролетта
Коментар
-
injekciona, честито за придобивката! Това са ми фаворитите за 17-ки на Купе! Иначе започна ли да вози като лагерничка? С какъв профил са ти гумите - 40-45?Искам и да попитам нещо - някой случайно да е свалял черният елемнт (вероятно пластмаса) между стъклото на вратата и задното стъкло? Това, на което пише колко клапанов е двигателя и дали е с турбо.Лесно ли се сваля и как става това като цяло?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Гумите са 205/45, разлика във вървежа не усещам да има или е минимална. За комфорта какво да ти кажа, не се промени особено. Тя и преди си друсаше с жълтите амортисьори и Eibach Pro Kit-a, пък и на мен ми харесва по-твърдото окачване. За пластмасите, за които питаш виж тази тема, има снимки какво трябва да махнеш отвътре за да ги свалиш.
Коментар
-
injekciona написа:Гумите са 205/45, разлика във вървежа не усещам да има или е минимална. За комфорта какво да ти кажа, не се промени особено. Тя и преди си друсаше с жълтите амортисьори и Eibach Pro Kit-a, пък и на мен ми харесва по-твърдото окачване. За пластмасите, за които питаш виж тази тема, има снимки какво трябва да махнеш отвътре за да ги свалиш.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар