Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жълтото купе е отлетяло при нов собственик, жалко, щеше да дойде в Русе и щеше да се получи доста позасилено проектче .
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

VET написа:
      Фераристе, дай моля, ако е възможно някакъв актуален телефон на Пойзън тунинг, защото като гледам последен си имал взимане даване с тях, тъй като в сайта им телефоните са неактивни.
      0892099733 - но трябва да знаеш че ако ще им даваш нещо да ти правят, може да чакаш с месеци повече от предварително уговореното, бяхме се разбрали за предна броня, капаци на фарове и решетката пред рдиатора, първите две от 2 седмици станаха за 2 месеца, като решетката още не е готова, като взех двете неща преди повече от 20 дена, тоя ми каза че ще е готова след 2-3 дена - още нищо.......Така че ако ще взимаш нищо дето им е готово ОК, но дадеш ли пари напред и може да ти се очертае много чакане......лично аз повече няма да ги ползвам никога.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

VET написа:
        Що бе Даниеле, мойто, другото, жълто турбо купе е 1995 година и е с пасажерски бег.
        А моята е 2000-та и е без пасажерски бег.Явно е до оборудване на самата кола.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Годината на производство няма значение за това с колко възглавници е Купето(без това да важи за моделите с възглавници и в седалките)! Важна е държавата за която е произведена съответната бройка.

Коментар

Като стана дума за уредите на таблото при мен 2-та за маслото нещо не са в ред. Това за налягането като взех колата не работеше, но незнайно как за мен се оправи и сега си работи перфектно.. Уреда за температурата на маслото обаче винаги си е работил, но повече от 70 градуса и то след поне половин час каране не вдига. Аз до колкото знам трябва да е някъде около 100-110, поправете ме ако бъркам. Как да разбера дали датчика е наред или къде да търся другаде проблема, че ме дразни да не работи нормално?
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
              Като стана дума за уредите на таблото при мен 2-та за маслото нещо не са в ред. Това за налягането като взех колата не работеше, но незнайно как за мен се оправи и сега си работи перфектно.. Уреда за температурата на маслото обаче винаги си е работил, но повече от 70 градуса и то след поне половин час каране не вдига. Аз до колкото знам трябва да е някъде около 100-110, поправете ме ако бъркам. Как да разбера дали датчика е наред или къде да търся другаде проблема, че ме дразни да не работи нормално?
              Е при нормално каране, дори и лятоска, 100 - 110 си е доста.......80-95 уж се смята за оптимална температура........чесно казано и моята толкова показва, но посръчкам ли я, или да друмя в задръстване си се качва малко.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Малко да вдигним темата с един въпрос.Вярно ли е,че 1.8 16v VFD на Купе и 1.8 16v TwinSpark са доста еднакви? Интересуваме се главно изходящият колектор и дали този на twinspark-a е с по-голям диаметър от този на купето?
                <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Това и мен ме интересува, ако някой е запознат да каже. Аз преди се ровех за информация за турбинирането на този мотор и мисля, че слагаха всмукателен колектор от 145QV. Ето един турбо проект на Barchetta http://www.jw-quellhorst.com/
                  Jet Black E46 M3

Коментар

Sparco написа:
                    Малко да вдигним темата с един въпрос.Вярно ли е,че 1.8 16v VFD на Купе и 1.8 16v TwinSpark са доста еднакви? Интересуваме се главно изходящият колектор и дали този на twinspark-a е с по-голям диаметър от този на купето?
                    Ако целта ти е дигане на мощността до тази на туинспарка вземи си разпределителни валове от такъв/с по-голям лифт са/ Изпускателния колектор най вероятно е еднакъв както и целия останал мотор без TS-са разбира се.

Коментар

MEMO написа:
                      Sparco написа:
                      Ако целта ти е дигане на мощността до тази на туинспарка вземи си разпределителни валове от такъв/с по-голям лифт са/ Изпускателния колектор най вероятно е еднакъв както и целия останал мотор без TS-са разбира се.
                      Мерси много!
                      <<KARKELANOV>>

Коментар

Айде и аз да питам нещо. Нормално ли е като отворя капачката на резервоара да има малко налягане? При вас така ли е ?
                        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

При мен има, не знам дали е нормално. Чува се пссссс
                          Jet Black E46 M3

Коментар

И при мен е същото! Съска :D А и имам един въпрос относно разпределителните валове от twinspark-a - при поставяне на такива в 1.8 Купето , трябва ли да се сменят дюзите и какво е налягането на горивото.Надявам се същото
                            <<KARKELANOV>>

Коментар

MEMO, ако не се лъжа бях чел някъде, че на твоето купе си точно с валове от TS. Можеш ли да споделиш има ли разлика във вървежа, че и на мен ми влезе мухата нещо
                              Jet Black E46 M3

Коментар

Колко тежи една джанта 16 -ска от турбо Купе с гумата? - Гумата е 215-55
                                <<KARKELANOV>>

Коментар

Working...
                                X