kaci написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Хммм явно са два модела. Единия който се движи плавно, независимо от ускорението и лампата за бензина светва малко преди или на 1-вата стрелка. И другия модел като моя и на колегата,който се влияе ПРЯКО от стила на каране и светва една идея под първата стрелка. При мен ако давам яко гас в е възможно за 1 минута лампата да ми падне с 1 стрелка,след което при преминаване на нормално каране стрелката се вдига до предишната стойност. Това съм го виждал в още едно купе. Както съм карал и едно, което не се влияе от начина на каране и стрелката светваше преди първата стрелкаAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
MEMO написа:Само аз ли забелязвам ,че тези колеги на които стрелката се влияе от "стила на каране" всички си са с охлювчета под капаците ,пък там ускоренията са други..Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
При мен пък лампичката светва само за определено време, ако стрелката е в положение като на снимката. Напълно започва да свети едва, когато стрелката е плътно долуЗабелязвам, че започва да премигва периодично, когато имам оставащи около 12 литра в резервоара и постоянно, когато паднат на 8. Всичко това е мерено неколкократно, чрез допълване до горе.
Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Аз пък тая лампичка ще взема да я махна, щото оня ден ми намигаше и сипах за 50лв, и вечерта след едва 80км пак почна да ми намига, и си правя извода, че като свети тая лампичка много бензим ми гориА иначе сериозно, като съм на първата дебела чертичка и дам газ, започва да мига резервата. След това малко се успокоява, но при следващото даване на газ вече си свети сериозно.
Коментар
-
Iv4o написа:A като стана дума за 16VT - възможно ли е цената на читав екземпяр в България да е 2000 лв.?Вчера, ровейки се в мобилето и карс-а, видях едно в Пловдив. Жълта перла е. Колегите от там засичали ли са го?
Не виждаш ли къв кривак е отпред...+ вътре е със пасажерски еърбег...пъ колата май е стара дая има тая екстра
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар