Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kaci написа:
    VET написа:
    .....откакто захладня.....
    Къде е това бе човек, аз все така си умирам от жега Малко избързах с критиките към производителя Днес прегледах книжката на колата и се оказва че лампата за резервата (6-9 литра) трябва да се включва на първата бяла чертичка.
    Точно там се включва и светва лампичката,както е и по спецификация.Просто обаче при каране по баир показва малко повече демек светва по-късно.По надолнище направо си пада под чертичката и си свети яко.Като минеш пак на баир изгасва лампата.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хммм явно са два модела. Единия който се движи плавно, независимо от ускорението и лампата за бензина светва малко преди или на 1-вата стрелка. И другия модел като моя и на колегата,който се влияе ПРЯКО от стила на каране и светва една идея под първата стрелка. При мен ако давам яко гас в е възможно за 1 минута лампата да ми падне с 1 стрелка,след което при преминаване на нормално каране стрелката се вдига до предишната стойност. Това съм го виждал в още едно купе. Както съм карал и едно, което не се влияе от начина на каране и стрелката светваше преди първата стрелка
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

И при мен показва вярно само ако задържа постоянна скорост за около минутка време.
        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Само аз ли забелязвам ,че тези колеги на които стрелката се влияе от "стила на каране" всички си са с охлювчета под капаците ,пък там ускоренията са други..

Коментар

MEMO написа:
            Само аз ли забелязвам ,че тези колеги на които стрелката се влияе от "стила на каране" всички си са с охлювчета под капаците ,пък там ускоренията са други..
            Да, ама и колегата Къци е с охлюв, но няма този проблем
            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

При мен пък лампичката светва само за определено време, ако стрелката е в положение като на снимката. Напълно започва да свети едва, когато стрелката е плътно долу Забелязвам, че започва да премигва периодично, когато имам оставащи около 12 литра в резервоара и постоянно, когато паднат на 8. Всичко това е мерено неколкократно, чрез допълване до горе.
              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Аз пък тая лампичка ще взема да я махна, щото оня ден ми намигаше и сипах за 50лв, и вечерта след едва 80км пак почна да ми намига, и си правя извода, че като свети тая лампичка много бензим ми гори А иначе сериозно, като съм на първата дебела чертичка и дам газ, започва да мига резервата. След това малко се успокоява, но при следващото даване на газ вече си свети сериозно.

Коментар

Тая тема май много я захапахме , но все пак : При мен е същото, при даване на газ стралката слиза със скоростта на оборотомера, после пак се връща. При ляв завой (по-дълъг и скоростен)ме лъже , че ми е пълен резервоара, на десен , че ще гасна скоро :D
                  Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Днес покарах малко по "тинейджърски" и се оказа че и при мен го има това движение на стрелката! Като се замисля и Бравото ми го имаше този "проблем".

Коментар

Колеги искам да ви попитам един въпрос... От 2 дни съм собственик на купе 16вт. Искам да попитам след като почнах да сменям ремъците се оказа че има някакви балансиращи валове някой да знае как се зацепват защото не видях никъде белези......

Коментар

A като стана дума за 16VT - възможно ли е цената на читав екземпяр в България да е 2000 лв.? Вчера, ровейки се в мобилето и карс-а, видях едно в Пловдив. Жълта перла е. Колегите от там засичали ли са го?
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
                          A като стана дума за 16VT - възможно ли е цената на читав екземпяр в България да е 2000 лв.?
                          Чисто теоретично е възможно, но е малко вероятно......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Аз мисля че си струва. Даже да набиеш още толкова в него, пак ще имаш един страхотен автомобил за 4000лв.Фераристе, дай моля, ако е възможно някакъв актуален телефон на Пойзън тунинг, защото като гледам последен си имал взимане даване с тях, тъй като в сайта им телефоните са неактивни.

Коментар

Iv4o написа:
                              A като стана дума за 16VT - възможно ли е цената на читав екземпяр в България да е 2000 лв.? Вчера, ровейки се в мобилето и карс-а, видях едно в Пловдив. Жълта перла е. Колегите от там засичали ли са го?
                              Да бе и на 107к км Не виждаш ли къв кривак е отпред...+ вътре е със пасажерски еърбег...пъ колата май е стара дая има тая екстра
                              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                              GTV 2.0 (612 A)now
                              E60 530D now.. hate it big time :D
                              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Що бе Даниеле, мойто, другото, жълто турбо купе е 1995 година и е с пасажерски бег.

Коментар

Working...
                                X