Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kaci написа:
    injekciona написа:
    Единствената 16-ка, която ми харесва е като на твоето купе, но и те се намират доста трудно. Миналата седмица гледах в Английския форум се продаваше комплект за 40 паунда, които се нуждаеха от боя, но до тук не искат да пращат. То с този размер на Fiat избора е толкова ограничен, а нещо варианта да карам джанти 4х100 с втулки и ексцентрични болтове не ми харесва.
    За въпросния комплект недей да съжаляваш. Най малкия им проблем беше боята. Ултралегерата я карах достатъчно дълго за да мога да твърдя че няма проблем с ексцентричните болтове!За джанти и гуми по добре разгледай в Германия. Има едни бутикови Keskin джанти които
    ее Краси кога успя да ми снимаш джантата , е само устана да я полирам но явно си я минал на фото шопа ....
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
      ее Краси кога успя да ми снимаш джантата , е само устана да я полирам но явно си я минал на фото шопа ....
      Това ако е към мене направо отивай да ми купуваш риза :D При мен няма фотошоп - всичко е истинско :DКъм injekciona - защо не опиташ да боядисаш оригиналните джанти?С подходящ цвят и гуми не изглеждат никак зле!
      Прикачени файлове

Коментар

Боята отдавна съм им я замислил, че тях мисля да си ги търкалям зимата. Колебанията са ми между черно и графитеното на LE. Пак няма да изглеждат като тези на снимката, тъй като тези са 16-ки от турбо купе, а моите са 15-ки. Предишния собственик на колата може нищо друго да не е правил, но поне е боядисал джантите и са в перфектно състояние и за това още не им е дошъл реда. Жалко, че не е уцелил и правилния цвят....
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=922795#922795

Коментар

ААААА, нали, ти си направи на твойто и сега не искаш и ние да си имаме такива :D :D :D Нищо, аз ще почакам още малко и тръгвам да Ви търся купетата, след като така любезно ми предоставихте снимки, и вече си набелязах от кого, какво да си сваля . Овча Купел казваш, а Споко бе Каци, и нищо да не стане, няма смисъл да си късаш нервите с глупости. Като не става, не става.П.П. Продавам си Купето, ако на някой му се кара добра кола има обява във форума.Но не се отказвам от ринговете, все пак имам още две Купета.Лек и успешен ден

Коментар

VET написа:
              ААААА, нали, ти си направи на твойто и сега не искаш и ние да си имаме такива :D :D :D
              Ех, само ако беше истина Лошото е че и аз нямам рингове. Моите ще са готови последни!
              VET написа:
              Нищо, аз ще почакам още малко и тръгвам да Ви търся купетата, след като така любезно ми предоставихте снимки, и вече си набелязах от кого, какво да си сваля . Овча Купел казваш, а
              През деня Купето е паркирано на Красно Село (ако спешно ти потрябва някаква част :D )
              VET написа:
              Споко бе Каци, и нищо да не стане, няма смисъл да си късаш нервите с глупости. Като не става, не става.
              Досега съм се отказал от много малко неща и ринговете няма да са от тях! Може да ми стъпят на безумна цена, но рингове ще има.
              VET написа:
              П.П. Продавам си Купето, ако на някой му се кара добра кола има обява във форума.Но не се отказвам от ринговете, все пак имам още две Купета.Лек и успешен ден
              За Купето ти мога да потвърдя че добро и евентуалния купувач ще е късметлия.

Коментар

През деня Купето е паркирано на Красно Село (ако спешно ти потрябва някаква част ) Ха ама ти караш ли го, че като гледам повечето турбо маниаци карат колите на приятелките си :D , както и аз от време на време .А за частите спокойно, имам си още две купета за части, а и си имам верую - Не пипай чуждото, за да не пипат твоето.

Коментар

[quote="kaci"]
                  VET написа:
                  ААААА, нали, ти си направи на твойто и сега не искаш и ние да си имаме такива :D :D :D
                  Ех, само ако беше истина Леле, не схванах първоначално, искаш да кажеш че наистина щеше да постъпиш така с нас :D :D :D

Коментар

VET написа:
                    Ха ама ти караш ли го, че като гледам повечето турбо маниаци карат колите на приятелките си :D , както и аз от време на време
                    И то всеки ден! Нямам търпение обаче да подкарам Бравото
                    VET написа:
                    Леле, не схванах първоначално......
                    Редовно се получава така :D Повечето пъти само аз си разбирам чувството за хумор :D Да си призная честно, минавало ми е през ума че ако не бях пускал тая тема, живота и моментното ми финансово състояние щяха да са доста по добри Не се родих мишок обаче

Коментар

Чакаме ги с нетърпение,аз лично имам място на което ще ми ги никелират така че може да са и от материал неподходящ за полиране.Ако имаш такива бройки от тестовите пиши ми.

Коментар

MEMO написа:
                        Чакаме ги с нетърпение,аз лично имам място на което ще ми ги никелират така че може да са и от материал неподходящ за полиране.Ако имаш такива бройки от тестовите пиши ми.
                        Неудобно ми е да предложа вариант при който плащате рингове и почвате да се разхождате за никелиране, полиране и т.н. Срещу парите си ще получите напълно готов продукт. Прототипите също не са при мен. Оставих ги при стругара за модел и спазване на размерите. Като стана въпрос за никелиране, някой да знае място където качествено могат да ми кадмират някои планчици, ламаринки и т.н. Ваните в заводите които ползвах при реставрирането на Костенурката и Реното ми вече не работят

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=gF7qObCN-Us
                          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                            http://www.youtube.com/watch?v=gF7qObCN-Us
                            ХАх .. и ти си се наскачал с тиха генерация :D :D Усети ли иначе някаква разлика в поведението на колата (вървенето) на различните обороти и режими ? И преди това с оригиналната ли беше ?
                            Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Само отзадИ са чуА Баси смеха
                              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                              GTV 2.0 (612 A)now
                              E60 530D now.. hate it big time :D
                              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

голяма разлика има колега шума е малко по голям и малко се отпуши .... бях с стоковата .. имам права тръба на 76 малко крифки и гърне.... ако на някои му трябват тръби и крифки може да разчита на мен
                                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Working...
                                X