Здравете наскоро си купих Пунто 1.1 55к.с 6 скорости та.Първоначално колата си беше добре. Но се оказа че нешто пуши дазе повече и от дизел. та казахами че ште е за основен ремонт та на сичкото отгоре няква нереална сума за тази кола.Та решихда даправа нешто друго.Да сложа двг от браво 2.0 20в та итересуваме дали някои е правил нешто подобно.бих искал да чуя вашите мнения за този проект и дали си заслужава да се прави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо различно
Collapse
X
-
За мен си е самоубийство Тоя петак тежи адски много , а задницата на Пунтото е адски лека и нестабилна , особено ако мислиш да караш с нормално или псевдо спортно окачване . Та на първия по-сериозен завой може да излетиш някъде Единствено ако го ползваш само за драг може би . По-разумния вариант е 1.8 16в VFD 131 , въпреки че колко разумен е не се знае . Разликата с килата между него и 2.0 20в е около 90кг Все пак колата си е твоя колата , прави каквото решишFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
ето проекта -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42553и как завърши проекта -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48139Умната с този тежкия мотор !Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Re: Нещо различно
kaselvilt написа:Здравете наскоро си купих Пунто 1.1 55к.с 6 скорости та.Първоначално колата си беше добре. Но се оказа че нешто пуши дазе повече и от дизел. та казахами че ште е за основен ремонт та на сичкото отгоре няква нереална сума за тази кола.Та решихда даправа нешто друго.Да сложа двг от браво 2.0 20в та итересуваме дали някои е правил нешто подобно.бих искал да чуя вашите мнения за този проект и дали си заслужава да се прави.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
аз бих казал същото Спортинг 1.2 16В 86 кон4ета и малко доработки тук там и отива към 100-така имах такъв мотор преди да сложа 1.4 Турбо и съм адски доволен и с доработките който му направих стана доста пъргава... и незнам тоя мотор с тоя 5-тия бай бас каде ще го сабереш!? например 2.0 16В.Т. има почти 2 пръста растояние от 1-ви цилиндър (ангренажа) до купето и е с 4 цилиндара... а 5 цилиндровия неми се мисли тряаа режеш ламарини
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар