Решил съм да сменям праговете на Бравото ми. В момента съм с оригиналните и имат леки козметични дефекти (Точно и заради това съм решил да ги сменям). Та въпроса ми е като сменям оригиналните прагове примерно с отливка на Абарт трябва ли да се изсичат оригиналните или се монтират направо върху тях. А ако се монтират върху тях направо се изсичат старите (оригинални леко прогнили) и монтирам нови (оригинални) след това вече върхи новите монтирам отливката ? Това ме интересува за сега, някой който вече е сменял прагове би ми помогнал страшно много :PБлагодаря на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на прагове - Браво
Collapse
X
-
каквито и прагове да сложиш (абарт или някви други;пластмасови или стъклопласт) ги поставяш ВЪРХУ самия праг... няма нужда да изсичаш каквото и да било от купето на колата...махат се единствено перчиците тези черните пластмаси пред задните гуми защото надигат и непозволяват прага да лепне право към купето.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
Няма как праг от пластмаса / стъкломат да замести оригиналния праг от ламарина - няма неговата здравина. Естествено, че се монтират върху металния праг. Смени си изгнилите прагове и тогава слагай други. Също и ги напълни отвътре с парафин за да не стане пак така след няколко години.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар