Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на прагове - Браво

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смяна на прагове - Браво

    Решил съм да сменям праговете на Бравото ми. В момента съм с оригиналните и имат леки козметични дефекти (Точно и заради това съм решил да ги сменям). Та въпроса ми е като сменям оригиналните прагове примерно с отливка на Абарт трябва ли да се изсичат оригиналните или се монтират направо върху тях. А ако се монтират върху тях направо се изсичат старите (оригинални леко прогнили) и монтирам нови (оригинални) след това вече върхи новите монтирам отливката ? Това ме интересува за сега, някой който вече е сменял прагове би ми помогнал страшно много :PБлагодаря на отзовалите се

    #2
    каквито и прагове да сложиш (абарт или някви други;пластмасови или стъклопласт) ги поставяш ВЪРХУ самия праг... няма нужда да изсичаш каквото и да било от купето на колата...махат се единствено перчиците тези черните пластмаси пред задните гуми защото надигат и непозволяват прага да лепне право към купето.
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

    Коментар


      #3
      Няма как праг от пластмаса / стъкломат да замести оригиналния праг от ламарина - няма неговата здравина. Естествено, че се монтират върху металния праг. Смени си изгнилите прагове и тогава слагай други. Също и ги напълни отвътре с парафин за да не стане пак така след няколко години.
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

      Коментар


        #4
        колега кърпи праговете и не се занимавай.ако искаш по желние може в/у тях да лепнеш абартови, или кавито да било други не е проблем
        fiat bravo sx 1.6 16V 103

        Коментар

        Working...
        X