Здравейте, наскоро си купих fiat punto 1,2 2001 бензинов двигател въпросът ми е как мога не много скъпо да му вдигна конете.Не съм много запознат,но мисля, че ако сменя главата със такава от sporting може и да се получи нещо.Ще се радвам на помоща и предложенията ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да вдигна конете на пунтото си ?
Collapse
X
-
чип 15 коня махспортна генерация 5 коня махспортен филтър 2 коня мах питал съм вече и няма смисъл от 25 коня да дадеш луди париа да беше 1.8 тогоава си има нешта дори и ТурбинкаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:чип 15 коня махспортна генерация 5 коня махспортен филтър 2 коня мах питал съм вече и няма смисъл от 25 коня да дадеш луди париа да беше 1.8 тогоава си има нешта дори и ТурбинкаPower Under Pressure
Коментар
-
plamen_m написа:За цял двигател трудно...И на малко сам доволен ако му изкарам едно 30-35 коня отгоре ще сам много доволен
Коментар
-
Ремап на двигателя е направен и са сменени всички консумативи.Колата ми я подари баща ми на 240 000 км е варви идеално в смисъл няма някакви старжения по двигателя и тн. От както съм я взел сам навъртял 3 000 км.Преди да ми я остави сменена изцяло предницата (амортисиори,пружини,болтове,шарнири,карета,полуос ки абее вскичко),така че мисля че нямам да изваршвам ремонтни дейности освен това, че днес изчистих фаровете бяха малко запотени.Колата сме си я копували чисто нова от магазина и всичко по нея е изрядно..Карана е като такси, но в момента е пребоядисана сив металик.Относно джантите мисля си за 15ски разликата в цената на гумите не е чак толкова голяма
Коментар
-
Абе приятелче как ще слагаш 15-ки аз имам същото пунто.Значи като се качиме 2 ма души по 100кг тва едвам се набира а ти искаш да слагаш 15-ки че ти ще трябва да го буташ по баирите а да не говориш че ще изрежеш половината гуми на тия пътища в калниците.Карай си го с 13-ките както си е заводската и си сложи едни готини джанти.Тва пунто си е добре както са си го направили хората да не харчи много на мен ми дава макс 8 градско на газов инжекцион съм.аЙДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ЧАКАМ КОМЕНТАРА ТИМалка и икономична!!!
Коментар
-
touraks написа:Абе приятелче как ще слагаш 15-ки аз имам същото пунто.Значи като се качиме 2 ма души по 100кг тва едвам се набира а ти искаш да слагаш 15-ки че ти ще трябва да го буташ по баирите а да не говориш че ще изрежеш половината гуми на тия пътища в калниците.Карай си го с 13-ките както си е заводската и си сложи едни готини джанти.Тва пунто си е добре както са си го направили хората да не харчи много на мен ми дава макс 8 градско на газов инжекцион съм.аЙДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ЧАКАМ КОМЕНТАРА ТИFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
touraks написа:Абе приятелче как ще слагаш 15-ки аз имам същото пунто.Значи като се качиме 2 ма души по 100кг тва едвам се набира а ти искаш да слагаш 15-ки че ти ще трябва да го буташ по баирите а да не говориш че ще изрежеш половината гуми на тия пътища в калниците.Карай си го с 13-ките както си е заводската и си сложи едни готини джанти.Тва пунто си е добре както са си го направили хората да не харчи много на мен ми дава макс 8 градско на газов инжекцион съм.аЙДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ЧАКАМ КОМЕНТАРА ТИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар