Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти-Питане!!!
Collapse
X
-
Re: Лети джанти-Питане!!!
qnislav_88 написа:Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по тематаSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
-
_power_ написа:qnislav_88 написа:Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по тематаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
biser_as написа:_power_ написа:4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобрянияSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
biser_as написа:Tqnkata написа:само че 4х100 малко ще ти хлопа като наложиш джантата на главината.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
момчета момчета и от влак да са джантите има ли желание всичко става...селски изпълнения били... кое му е селското ГРАДСКИ..?Намери ти хубави джанти с 4x98 каре,освен стоковите и новите по магазините да видим,голяма рядкост са хубави джанти с междуболтово за фиат...Към колегата пуснал темата:Купи си едни ексцентрични болтове направи си едни втулки за главината и слагаи не се притеснявай!Болтовете ще са 3.50лв броя,втулките 10-15лв за 4-те джанти.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:момчета момчета и от влак да са джантите има ли желание всичко става...селски изпълнения били... кое му е селското ГРАДСКИ..?Намери ти хубави джанти с 4x98 каре,освен стоковите и новите по магазините да видим,голяма рядкост са хубави джанти с междуболтово за фиат...Към колегата пуснал темата:Купи си едни ексцентрични болтове направи си едни втулки за главината и слагаи не се притеснявай!Болтовете ще са 3.50лв броя,втулките 10-15лв за 4-те джанти.dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
здр
Мерси много за отговорите,понеже са ми обещали джанти без пари затова се чудя,ако ми докарат 4x100 дали ще станат,понеже ония ден един авер си взе 4х100 и му казаха,че нямало да стане втулката беше с 1,4мм по малка отколкото трябва и те му казаха,че може да изкреви болтовете,а някои може ли да ми даде снимка на екцентричен болт да видя какво представлява?
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:Мерси много за отговорите,понеже са ми обещали джанти без пари затова се чудя,ако ми докарат 4x100 дали ще станат,понеже ония ден един авер си взе 4х100 и му казаха,че нямало да стане втулката беше с 1,4мм по малка отколкото трябва и те му казаха,че може да изкреви болтовете,а някои може ли да ми даде снимка на екцентричен болт да видя какво представлява?
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:има някаква логика ама не достатъчна,ако не се лъжа така като гледам болтаи конуса(да конуса се оригажда сам ама ми е интересно колко ще трябва да стегнеш за да не се мърда болта в леглото на конуса) ако някои може да ми обясни по подробно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар