Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лети джанти-Питане!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лети джанти-Питане!!!

Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по темата

Re: Лети джанти-Питане!!!

qnislav_88 написа:
    Здравейте на всички,реших да си сложа алуниеви джанти за летния сезон и ме интересува има ли проблем ако разтонието на дупките не е заводското 4x98 а е примерно 4x100 какви са + и - и ако възможно някои да ми каже как може да станат например джанта 4x100 на фиат които с между болтово пространство 4x98.Мерси предварително,и моля некомпетентни хора да не пишат по темата
    темата не е за тук...Ама ето ти моя съвет!Колега има достатъчно ефтини джанти 4х98 и със правилния централен отвор 4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
      qnislav_88 написа:
      темата не е за тук...Ама ето ти моя съвет!Колега има достатъчно ефтини джанти 4х98 и със правилния централен отвор 4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
      Ако става въпрос и двата размера ще ти станат , само че 4х100 малко ще ти хлопа като наложиш джантата на главината.Имал съм 4х100 и да ти кажа втори път няма да ги правя тия експерименти ... ти сам си прецени за теб
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

_power_ написа:
        4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
        И що така? Ква е разликата точно, между джанти 4х100 с правилната втулка на централния отвор + ексцентрични болтове и джанта 4х98?

Коментар

Tqnkata написа:
          само че 4х100 малко ще ти хлопа като наложиш джантата на главината.
          Това съвсем лесно се оправя с подходящите втулки на централния отвор Ползването на такива втулки се налага почти винаги при ползване на афтермаркет джанти

Коментар

Потърси ............... има няколко теми в които е обяснено кое как става, какви болтове трябва да ползваш и откъде да си ги вземеш даже

Коментар

biser_as написа:
              _power_ написа:
              4х100 става със ексцентрични болтове но за мен винаги са били селски придобряния
              И що така? Ква е разликата точно, между джанти 4х100 с правилната втулка на централния отвор + ексцентрични болтове и джанта 4х98?
              Ако въпроса ти е що е селско изпълнението, няма изобщо да ти отговарям
              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
              GTV 2.0 (612 A)now
              E60 530D now.. hate it big time :D
              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

biser_as написа:
                Tqnkata написа:
                само че 4х100 малко ще ти хлопа като наложиш джантата на главината.
                Това съвсем лесно се оправя с подходящите втулки на централния отвор Ползването на такива втулки се налага почти винаги при ползване на афтермаркет джанти
                мба...само ти така си мислиш...полувината рейсърчета е така карат само болтовете им държат джантите....и за тва ми беше основната мисъл , че не е хубаво така
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

и все пак никои не му каза какво да направи да се обуе с 4х100... купи си ексцентрични болтове и ти си човека без да се притесняваш само да не са от хлОпел джантите защото централния е по-малък и няма да влезе на главината
                  Haters Gonna Hate

Коментар

момчета момчета и от влак да са джантите има ли желание всичко става...селски изпълнения били... кое му е селското ГРАДСКИ..?Намери ти хубави джанти с 4x98 каре,освен стоковите и новите по магазините да видим,голяма рядкост са хубави джанти с междуболтово за фиат...Към колегата пуснал темата:Купи си едни ексцентрични болтове направи си едни втулки за главината и слагаи не се притеснявай!Болтовете ще са 3.50лв броя,втулките 10-15лв за 4-те джанти.
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      момчета момчета и от влак да са джантите има ли желание всичко става...селски изпълнения били... кое му е селското ГРАДСКИ..?Намери ти хубави джанти с 4x98 каре,освен стоковите и новите по магазините да видим,голяма рядкост са хубави джанти с междуболтово за фиат...Към колегата пуснал темата:Купи си едни ексцентрични болтове направи си едни втулки за главината и слагаи не се притеснявай!Болтовете ще са 3.50лв броя,втулките 10-15лв за 4-те джанти.
                      Точно така...... Аз бях така една година и нямах никаф проблем , карал съм с 240 без проблеми
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

здр

Мерси много за отговорите,понеже са ми обещали джанти без пари затова се чудя,ако ми докарат 4x100 дали ще станат,понеже ония ден един авер си взе 4х100 и му казаха,че нямало да стане втулката беше с 1,4мм по малка отколкото трябва и те му казаха,че може да изкреви болтовете,а някои може ли да ми даде снимка на екцентричен болт да видя какво представлява?

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                          Мерси много за отговорите,понеже са ми обещали джанти без пари затова се чудя,ако ми докарат 4x100 дали ще станат,понеже ония ден един авер си взе 4х100 и му казаха,че нямало да стане втулката беше с 1,4мм по малка отколкото трябва и те му казаха,че може да изкреви болтовете,а някои може ли да ми даде снимка на екцентричен болт да видя какво представлява?
                          Тука има снимки http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39895

Коментар

здр

има някаква логика ама не достатъчна,ако не се лъжа така като гледам болтаи конуса(да конуса се оригажда сам ама ми е интересно колко ще трябва да стегнеш за да не се мърда болта в леглото на конуса) ако някои може да ми обясни по подробно

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                              има някаква логика ама не достатъчна,ако не се лъжа така като гледам болтаи конуса(да конуса се оригажда сам ама ми е интересно колко ще трябва да стегнеш за да не се мърда болта в леглото на конуса) ако някои може да ми обясни по подробно
                              :D Стягаш колкото нормални болтове. Три години ги карах и не мръднаха. И с оригинални OZ-втулки беха на джанти OZ.

Коментар

Working...
                              X