Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предна броня Фиат Браво 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предна броня Фиат Браво 1.6

Някой знае ли как се демонтира предната броня на Браво 1.6.Ще съм много благодарен ако изрови и някакви снимки за да видя на колко болта и каде се държи.П.С. Решил съм да си сложа борня от мареа. Дали са 100% съвместими?
    Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
    Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

първо не са съвместими 1 в 1 и второ има писано по темата ползвай търсачката

Коментар

Re: Предна броня Фиат Браво 1.6

yori2 написа:
      Някой знае ли как се демонтира предната броня на Браво 1.6.Ще съм много благодарен ако изрови и някакви снимки за да видя на колко болта и каде се държи.П.С. Решил съм да си сложа борня от мареа. Дали са 100% съвместими?
      Навиваш волана на дясно,махаш левия подкалник държи се на 3-4 видии след като го свалиш отвтрешната страна на бронята има 2 болта 10-ка махаш тях и правиш същото и отдругата страна.Лягаш под колата и развиваш и там 2-4 болта зависи колко са отстанали на мястото си.Последните болтове на които се държи са тези между фаровете.Ако не иска да излезе,а си развил всичко под фарове ще има щипки махаш и тях и вече бронята е долу.Бронята от мареа има голяма вероятност да не стане,да ти доиде по-къса по калниците,премери и виж дали ще стане.
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Благодаря колега. Ще премеря и ще видя какво ще стане.
        Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
        Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Working...
        X