Здравейте имам един 1.6 мотор от Дедра който искам да турбинирам и едно уно на което имам мерак да го сложа!1.До колко коня ще издържи тоя мотор без да му сменям карантийте и какво ще ми трябва освен турбото?С каква електроника трябва да бъде?2.Какви скорости и полуоски да ползвам?Не искам няква особена мощност защото уното е лекичко но искам да е турбо, а такива 1.4 няма много читави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno 1.6 turbo
Collapse
X
-
Re: Fiat Uno 1.6 turbo
MaFioSSo написа:Здравейте имам един 1.6 мотор от Дедра който искам да турбинирам и едно уно на което имам мерак да го сложа!1.До колко коня ще издържи тоя мотор без да му сменям карантийте и какво ще ми трябва освен турбото?С каква електроника трябва да бъде?2.Какви скорости и полуоски да ползвам?Не искам няква особена мощност защото уното е лекичко но искам да е турбо, а такива 1.4 няма много читави!тежък е животът лек...
-
Re: Fiat Uno 1.6 turbo
jungleraver написа:MaFioSSo написа:Здравейте имам един 1.6 мотор от Дедра който искам да турбинирам и едно уно на което имам мерак да го сложа!1.До колко коня ще издържи тоя мотор без да му сменям карантийте и какво ще ми трябва освен турбото?С каква електроника трябва да бъде?2.Какви скорости и полуоски да ползвам?Не искам няква особена мощност защото уното е лекичко но искам да е турбо, а такива 1.4 няма много читави!Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар