Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вграждане на часовник в таблото - Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вграждане на часовник в таблото - Мареа

Привет, колеги! Централната ми конзола претърпя радикални промени, покрай, които отпадна и фабричния касетофон с часовник.Сега доста ми липсва часовникът и съм намерил чудесното място за него:Конзолката за експерименти си я набавих.Сега моля да споделите кои набори на нашите коли имат подобен(като местоположение и форми) на този часовник на долната снимка, понеже аз друго освен FIAT не познавам.Това е Lachetti чиито дизайн на часовника е с чудесни форми за вграждане на избраното от мен място, но колата е доста нова и такава за части се намира трудно.Темата е малко странна. Дано има заинтересовани, които да помогнат, все пак.Ако успея да открия подходящ донор, обещавам светкавично развитие + снимки!

Замислял съм подобно нещо с часовник от опер корса Б
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Добре си се огледал при корейките за подобен часовник. разгледай и хюндайчетата може да имат интересни часовници.
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

CORSA B: Мисля, че показваше час, дата и още нещо - външна температура ли какво беше.
        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

reter написа:
          Замислял съм подобно нещо с часовник от опер корса Б
          Tempras написа:
          CORSA B:Мисля, че показваше час, дата и още нещо - външна температура ли какво беше.
          Този на Corsa-та мисля, че няма да се върже с таблото като форми, но пък показва час + дата + температура, което е повече от чудесно....Сега видях, че грозната opel-ска подсветка, се сменя лесно. Ще е супер да ми се върже с фабричното зелено...Ето една сменена подсветка с тунинг такава :DКак мислите, дали всичко ще е навързано простичко? Часовникът е ясно, че е просто захранен, но температурния датчик....?
          _power_ написа:
          Добре си се огледал при корейките за подобен часовник. разгледай и хюндайчетата може да имат интересни часовници.
          Хмм, аз ако мога да придърпам този от служебното Lachetti ще е най-добре ама... Хюндай ги прегледах, но не им познавам моделите и не намерих нищо което да изглежда като за мен...

Коментар

успех страхотен проект щте е :D

Коментар

Re: Вграждане на часовник в таблото - Мареа

lithrone написа:
              Това е Lachetti чиито дизайн на часовника е с чудесни форми за вграждане на избраното от мен място, но колата е доста нова и такава за части се намира трудно.Темата е малко странна. Дано има заинтересовани, които да помогнат, все пак.
              Ето помагам Mobile.bg -> Chevrolet Lachetti -> На части -> Регион:Пловдив -> Воала. Дано съм помогнал .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

къде са ти духалките ?
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Аз също се тормозех от този проблем с липсата на часовник и го реших по следния начин:Часовника от Фиат Купе а волтметърчето от близка по произход до Фиат кола
                  KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                  Land Rover Discovery 2.5TD '94
                  EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                  EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                  EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

simsona_fiat написа:
                    успех страхотен проект щте е :D
                    Благодаря! Ще го видим накрая, на какво ще заприлича
                    nikolce написа:
                    Mobile.bg -> Chevrolet Lachetti -> На части -> Регион:Пловдив -> Воала. Дано съм помогнал .
                    Благодаря, колега Човекът каза 20-30 лв., но колата е в Хисаря и трябва да го взема "на тъмно" дето се вика защото не знам какво стига до него като захранване....
                    Bravo 1.9 JTD написа:
                    къде са ти духалките ?
                    Вкъщи. Трябват ли ти
                    Scorpion_BV написа:
                    Аз също се тормозех от този проблем с липсата на часовник и го реших по следния начин:Часовника от Фиат Купе а волтметърчето от близка по произход до Фиат кола
                    Чудесно е станало при теб, колега, но аз търся някакъв фабричен вид...Ако още някой има добро предложение, ще се радвам да го чуя

Коментар

В Хисаря ли е Lacetti-то? Имаш ли име и фамилия на човека, аз съм от Хисаря
                      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
                        В Хисаря ли е Lacetti-то? Имаш ли име и фамилия на човека, аз съм от Хисаря
                        Благодаря, колега, знам , че си насреща Да, в Хисаря е, но погледнах часовника на служебното и се оказа, че не е захванат към пласмасовата конзолка, която искам да слея с моята, а е закрепен към таблото.Това значи че lachetti-то отпада за сега, понеже не ми се приспособява и това. Ще почакам още някой да сподели идеи.Ако няма нищо подходящо, ще взема от корса, ще го вградя и ако не ми хареса ще го бодна на другата Мареа и ще продължа търсенето

Коментар

Днес видях и в Corsa C такъв часовник:
                          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

добре сте го намислили аз ще изчакам да видя какво ще излезе че да си направя и аз
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                              добре сте го намислили аз ще изчакам да видя какво ще излезе че да си направя и аз
                              Вчера говорих с човека с лачетито, че последно реших да е от лачети. Каза, че ще се обади, но не звънна.Исках да приключа с този часовник през уикенд-а, но май ще се забави работата...

Коментар

Working...
                              X