Привет, колеги! Централната ми конзола претърпя радикални промени, покрай, които отпадна и фабричния касетофон с часовник.Сега доста ми липсва часовникът и съм намерил чудесното място за него:Конзолката за експерименти си я набавих.Сега моля да споделите кои набори на нашите коли имат подобен(като местоположение и форми) на този часовник на долната снимка, понеже аз друго освен FIAT не познавам.Това е Lachetti чиито дизайн на часовника е с чудесни форми за вграждане на избраното от мен място, но колата е доста нова и такава за части се намира трудно.Темата е малко странна. Дано има заинтересовани, които да помогнат, все пак.Ако успея да открия подходящ донор, обещавам светкавично развитие + снимки!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вграждане на часовник в таблото - Мареа
Collapse
X
-
Етикети: –
-
lithrone
reter написа:Замислял съм подобно нещо с часовник от опер корса БTempras написа:CORSA B:Мисля, че показваше час, дата и още нещо - външна температура ли какво беше._power_ написа:Добре си се огледал при корейките за подобен часовник. разгледай и хюндайчетата може да имат интересни часовници.
Коментар
-
Re: Вграждане на часовник в таблото - Мареа
lithrone написа:Това е Lachetti чиито дизайн на часовника е с чудесни форми за вграждане на избраното от мен място, но колата е доста нова и такава за части се намира трудно.Темата е малко странна. Дано има заинтересовани, които да помогнат, все пак.
Коментар
-
lithrone
simsona_fiat написа:успех страхотен проект щте е :Dnikolce написа:Mobile.bg -> Chevrolet Lachetti -> На части -> Регион:Пловдив -> Воала. Дано съм помогнал .Bravo 1.9 JTD написа:къде са ти духалките ?Scorpion_BV написа:Аз също се тормозех от този проблем с липсата на часовник и го реших по следния начин:Часовника от Фиат Купе а волтметърчето от близка по произход до Фиат кола
Коментар
-
lithrone
PaUnOff написа:В Хисаря ли е Lacetti-то? Имаш ли име и фамилия на човека, аз съм от Хисаря
Коментар
-
lithrone
Irfan написа:добре сте го намислили аз ще изчакам да видя какво ще излезе че да си направя и аз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар