а така аз си сложих конито отпред ... ще тествам как е тези дни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бояджийско питане?
Collapse
X
-
Залепих гоооооооооооооооооо :D Снимки ще кача утре от времето на залепването и готовия продукт :D Сега дано при 300км/ч ми се намалят вибрацийтеSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
porosenoq написа:Колега извинявай, че ти пиша в темата, но така и така е свързана с бояджийски похвати да се възползвам - Можеш ли да ми кажеш номера на боята на Типото ти ?Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
E ще съм ти благодарен, но едва ли ще се възползвам от бояджиите, освен ако не паднат под цената на зет ми (мъжа на сестра ми), който също е бояджия Иначе за номера на боята - ще е супер да го кажеш, че ми се върти в главата една идея за цялостно пръскане, пък този цвят ми харесва многоFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:E ще съм ти благодарен, но едва ли ще се възползвам от бояджиите, освен ако не паднат под цената на зет ми (мъжа на сестра ми), който също е бояджия Иначе за номера на боята - ще е супер да го кажеш, че ми се върти в главата една идея за цялостно пръскане, пък този цвят ми харесва многоSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Малко я поизчистих снимчицата Надявам се, че не се сърдишSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
porosenoq написа:Благодаря много колега. А дали твоите бояджии могат да забъркат тази боя ?Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар