Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преден капак

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преден капак

Така..наскоро колата ми претърпя лек удар от пред,и смятам вместо да търся нова решетка за капака,да запълня отвора с ламарина.Въпросът ми е дали това ще се отрази на охлаждането..?Колата е Браво 1.9 TD100.P.p. Не съм сигурен дали това е точният раздел,за това предварително се извинявам. :]

Re: Преден капак

shonn91 написа:
    Така..наскоро колата ми претърпя лек удар от пред,и смятам вместо да търся нова решетка за капака,да запълня отвора с ламарина.Въпросът ми е дали това ще се отрази на охлаждането..?Колата е Браво 1.9 TD100.P.p. Не съм сигурен дали това е точният раздел,за това предварително се извинявам. :]
    изписано е много по тая тема,запълвай и не се притеснявай за охлаждането или пък вървежа на колата.
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

За охлаждането няма проблем, но теоритически двигателя дърпа свеж въздух от там.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
      X