spirit76 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 1.8 - подобрения
Collapse
X
-
Незнам дали е редно да пускъм линк към друг форум ,въпреки че четох пак преди малко правилата.Ако е грешка да го затрият.Става на въпрос мо моя проект с много инфо.Незнам как до копирам писаното и да си го кача тук Дано да ви е полезно инфото http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=195747NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Аз съм направил две такива ,като мислех да ги слагам примерно на втори и четвърти ,и по този начин да фиксирам първи.Това което казваш е така и за това направих две .Несъм ги пробвал още щото имам още 5000 км да въртя ,но идеята е да се олесня :D за без пари.Идеята е да се получи приспособлението и да действа PP.Хм май и с 2 няма да мога да фиксирам вала май ще правя планка за маховика.Микрометърче имам да си мерна гмт ,но с фиксирането на вала от към бутала май избързахNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Онзи ден покарахме малко с приятели от форума ,досега не бях обръщал внимание но бензина се нагрява в резервоара много.Съдчето и мъркучите в багажника направо пареха.И да питам пак хора с външни помпи ,имате ли миризма на бензин в купето някакви испарения,че мойта няма теч нито сълзене нищо а миризма има та се наложи да и правя отдушник .NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Имам едно радиаторче от VW кади за нафта, слага се на пода на колата и минава излишното... Винаги съм си мислел да го монтирам май не е особено лоша идея ?NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Да събудя темата малко.След няколко месечен престой на колата в гараж на приятел (колите)поради отсъствието ми се сбъдна един от кошмарите ми колата е наядена цялата от плъхове в двигателния отсек .Дори и автомивката не успя да отмие мизерията.Колата в момента не върви няма мошност плете цилиндрите дава грешки и кво ли не.за сега нямам нерви и съм я захвърлил на паркинг. казах колите щото и реното ми е вътре все още и то е на това деридже Но за купето ме заболя много.NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар