Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 - подобрения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spirit76 написа:
    викам си конденз ама не та нахаках парфюма да ми подмериши отзад да да мирясам
    това трябва да се запише в наръчника,аз мислех че се гледа дали чезне водата ама твоя вариант ми хареса много повече
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

Незнам дали е редно да пускъм линк към друг форум ,въпреки че четох пак преди малко правилата.Ако е грешка да го затрият.Става на въпрос мо моя проект с много инфо.Незнам как до копирам писаното и да си го кача тук Дано да ви е полезно инфото http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=195747
      NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Преди време си поръчах пети и планка която фиксира маховика.Да обаче дойдоха само петите,та се наложи да си изработя друго приспособление за фиксиране на вала. Представлява втулка с шпилка която се завива на мястото на свеща и шпилката фиксира буталото .
        Прикачени файлове

Коментар

в ГМТ не може да го фиксираш буталото чрез подпиране с това приспособление Това може да го ползваш за установяване на симетрично отмерване преди-след ГМТ и по градусово колело на к.вал да определиш геометрично ГМТ .
          sigpic
          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

Аз съм направил две такива ,като мислех да ги слагам примерно на втори и четвърти ,и по този начин да фиксирам първи.Това което казваш е така и за това направих две .Несъм ги пробвал още щото имам още 5000 км да въртя ,но идеята е да се олесня :D за без пари.Идеята е да се получи приспособлението и да действа PP.Хм май и с 2 няма да мога да фиксирам вала май ще правя планка за маховика.Микрометърче имам да си мерна гмт ,но с фиксирането на вала от към бутала май избързах

Коментар

Онзи ден покарахме малко с приятели от форума ,досега не бях обръщал внимание но бензина се нагрява в резервоара много.Съдчето и мъркучите в багажника направо пареха.И да питам пак хора с външни помпи ,имате ли миризма на бензин в купето някакви испарения,че мойта няма теч нито сълзене нищо а миризма има та се наложи да и правя отдушник .

Коментар

Имам едно радиаторче от VW кади за нафта, слага се на пода на колата и минава излишното... Винаги съм си мислел да го монтирам май не е особено лоша идея ?
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  Имам едно радиаторче от VW кади за нафта, слага се на пода на колата и минава излишното... Винаги съм си мислел да го монтирам май не е особено лоша идея ?
                  Четох някъде че слагат.Твоето специално за нафта ли е по точно за гориво за под колата.има ли някаква защита,чи на нисана 200 sx на дифа е облечено в кутия да го пази от спукване.

Коментар

Aми не е специално за нафта, солидно парче алуминий профилирано с ламели и 2 накрайника вход/изход... Ще снимам тези дни само да не забравя
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Да събудя темата малко.След няколко месечен престой на колата в гараж на приятел (колите)поради отсъствието ми се сбъдна един от кошмарите ми колата е наядена цялата от плъхове в двигателния отсек .Дори и автомивката не успя да отмие мизерията.Колата в момента не върви няма мошност плете цилиндрите дава грешки и кво ли не.за сега нямам нерви и съм я захвърлил на паркинг. казах колите щото и реното ми е вътре все още и то е на това деридже Но за купето ме заболя много.

Коментар

много кофти колега
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                          много кофти колега
                          Меко казано. Това е едно от най неприятните неща които може да ти се случат!

Коментар

Working...
                          X