Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе 1.8 - подобрения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и колко пара излиза целия масраф....и от къде си поръча частите?
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Смукателя от Туин Спарк 16в ли е и ако да то защо не мина към колектор от капа турбо?
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Няма да ви казвам как изглежда всичко това на живо Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

За парите незнам колко са колата постоянно търпи промени пък и доста се набутах на принципа проба грешка.Смукатела си е от купе 1.8 само е преработен леко за пръскалките а стария сега се прави с по голям дросел. От капа няма да стане на 1.8 мотор .Повечето от частите си ги правя сам ,ако питаш за нитрото то е купувано от щатите ,щото самоделката преди него ме наигра яко
          NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Гаража ли ми е прокълнат ,май няма кола в къщата дето да не е изгоряла в него
              Прикачени файлове

Коментар

Готина работа се получава А колега може ли да дадеш малко инфо след подобренията как се държи колата?Замервал ли си я с нещо?Мощност мерил ли си?СЪщо така четох но никъде не видях колко шота нитро пръскаш? Интересно ми е дали има снисъл от натискане на тоз мотор и до колко е здрав?Мерси предварително за инфото
                <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Браво за усилията Разглобения мотор от рено меган 1.8 ли е ?
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Не съм я мерил офицялно , но ще ми е интересно и на мен какво ще даде. Нитрото при мен е в 2 вариянта.30 коня преди дросела и 50 на директни портове ,по мой сметки Като пръскалката може да се ползва и като ръчен прогресивен контролер ,а двете заедно колко дават незнам така и не го уточних в тунинг бг Незнам колко държи при мен за сега ощте не е родил ,е чупят се някои и други части ама то това си е в реда на нещата.Че се сетих колектора на снимката е от фиат стило турбо дизел 16v 150 коня гарнитурата му е като на купе 1.8 демек пасва 1към1
                    Прикачени файлове

Коментар

S.W.A.T. написа:
                      Браво за усилията Разглобения мотор от рено меган 1.8 ли е ?
                      Да рено меган е ама 1.6 ,и там къв фил беше :D два основни ремонта за 2 месеца

Коментар

И в моите ръце се случват едни такива неща постоянно Счупих маслена помпа ?! с 5-50 пълна синтетика на мобил си влизам в града на 4та след 7000 ама преди 7200 ... Бая я изпържих тогава
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                          И в моите ръце се случват едни такива неща постоянно Счупих маслена помпа ?! с 5-50 пълна синтетика на мобил си влизам в града на 4та след 7000 ама преди 7200 ... Бая я изпържих тогава
                          кофти колега При мен проблема дойде от пренатегната глава .Спука блока шупла която се отваря на загрят мотор. И след като парфюма на жената бе излян в казанчето и прилично си излезна през кюнеце работата се повтори

Коментар

spirit76 написа:
                            И след като парфюма на жената бе излян в казанчето и прилично си излезна през кюнеце работата се повтори
                            това пък как стана
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                              spirit76 написа:
                              И след като парфюма на жената бе излян в казанчето и прилично си излезна през кюнеце работата се повтори
                              това пък как стана
                              Ми неомеша водата а я духа през ауспуха ,викам си конденз ама не та нахаках парфюма да ми подмериши отзад да да мирясам

Коментар

:D Определено не ти е скучно
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X