и колко пара излиза целия масраф....и от къде си поръча частите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 1.8 - подобрения
Collapse
X
-
За парите незнам колко са колата постоянно търпи промени пък и доста се набутах на принципа проба грешка.Смукатела си е от купе 1.8 само е преработен леко за пръскалките а стария сега се прави с по голям дросел. От капа няма да стане на 1.8 мотор .Повечето от частите си ги правя сам ,ако питаш за нитрото то е купувано от щатите ,щото самоделката преди него ме наигра якоNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
Готина работа се получава А колега може ли да дадеш малко инфо след подобренията как се държи колата?Замервал ли си я с нещо?Мощност мерил ли си?СЪщо така четох но никъде не видях колко шота нитро пръскаш? Интересно ми е дали има снисъл от натискане на тоз мотор и до колко е здрав?Мерси предварително за инфото<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Не съм я мерил офицялно , но ще ми е интересно и на мен какво ще даде. Нитрото при мен е в 2 вариянта.30 коня преди дросела и 50 на директни портове ,по мой сметки Като пръскалката може да се ползва и като ръчен прогресивен контролер ,а двете заедно колко дават незнам така и не го уточних в тунинг бг Незнам колко държи при мен за сега ощте не е родил ,е чупят се някои и други части ама то това си е в реда на нещата.Че се сетих колектора на снимката е от фиат стило турбо дизел 16v 150 коня гарнитурата му е като на купе 1.8 демек пасва 1към1NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
S.W.A.T. написа:И в моите ръце се случват едни такива неща постоянно Счупих маслена помпа ?! с 5-50 пълна синтетика на мобил си влизам в града на 4та след 7000 ама преди 7200 ... Бая я изпържих тогаваNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
S.W.A.T. написа:spirit76 написа:И след като парфюма на жената бе излян в казанчето и прилично си излезна през кюнеце работата се повториNO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар