дано го прочетат повечето рацери че смисъла на състезанието е в съревнованието със по-силни от теб,защото само тогава се става по-добър в това което правиш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как може да се прави тунинг на Фиат Пунто Gt-варианти много
Collapse
X
-
Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.
Коментар
-
r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..
Коментар
-
r.punto написа:s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..Power Under Pressure
Коментар
-
bebito^^^ написа:DogForLife написа:r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:r.punto написа:s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:r.punto написа:s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bebito^^^ написа:DogForLife написа:r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар