![you are the man](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/36_2_46.gif)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как може да се прави тунинг на Фиат Пунто Gt-варианти много
Collapse
X
-
Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли.
Коментар
-
r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли., винаги има "аз тука направих едното, ама то там друготоооо.....и си е.а мамата"За да е по мед и масло според мен - дълбоко трябва да се бръкнеш за качествени части и да няма никакви компромиси,но за съжаление, поне аз, ако имах тази финансова възможност нямаше да карам пунто.Но пък от друга страна си се радвам,че не ми се получава от първия път - колкото повече е мъката,толкова по голям е кефа после (разбира,ако не оплескаш нещата така, че да няма "после")
Трябва да си помагаме,а не да се лаем.Аз лично много се радвам,че към когото и да съм се обърнал (с малки изключения) с някакви въпроси и да било, то и мега малоумните,виначи съм получавал търпелив отговор от колегите като БялатаСила и оня с бавното пунто
4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли., винаги има "аз тука направих едното, ама то там друготоооо.....и си е.а мамата"За да е по мед и масло според мен - дълбоко трябва да се бръкнеш за качествени части и да няма никакви компромиси,но за съжаление, поне аз, ако имах тази финансова възможност нямаше да карам пунто.Но пък от друга страна си се радвам,че не ми се получава от първия път - колкото повече е мъката,толкова по голям е кефа после (разбира,ако не оплескаш нещата така, че да няма "после")
Трябва да си помагаме,а не да се лаем.Аз лично много се радвам,че към когото и да съм се обърнал (с малки изключения) с някакви въпроси и да било, то и мега малоумните,виначи съм получавал търпелив отговор от колегите като БялатаСила и оня с бавното пунто
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..
Коментар
-
r.punto написа:s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..Power Under Pressure
Коментар
-
bebito^^^ написа:DogForLife написа:r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли., винаги има "аз тука направих едното, ама то там друготоооо.....и си е.а мамата"За да е по мед и масло според мен - дълбоко трябва да се бръкнеш за качествени части и да няма никакви компромиси,но за съжаление, поне аз, ако имах тази финансова възможност нямаше да карам пунто.Но пък от друга страна си се радвам,че не ми се получава от първия път - колкото повече е мъката,толкова по голям е кефа после (разбира,ако не оплескаш нещата така, че да няма "после")
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:r.punto написа:s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:r.punto написа:s00rry написа:колеги в интерес на истината искам да попитам някой да знае от каде може човек да се сдобие с тръби 2 цола или Ф63 мм нераждавеика ..Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:bebito^^^ написа:DogForLife написа:r.punto написа:bebito^^^ написа:Мдаа,атмосферата започва да става по приятна тъкмо да задълбаем една от болните теми.наредил си "железата"и мислиш че вече всичко можеш защото кибичиш в форума и четеш,но сигурен ли си че ще може да я настроиш таз кола,и да спестиш тези пари който ти гарантират успешното завършване на проекта.ами ако не успееш?П.П.за мен тук се правят най големите грешки и за това не могат да се реализират повечето коли., винаги има "аз тука направих едното, ама то там друготоооо.....и си е.а мамата"За да е по мед и масло според мен - дълбоко трябва да се бръкнеш за качествени части и да няма никакви компромиси,но за съжаление, поне аз, ако имах тази финансова възможност нямаше да карам пунто.Но пък от друга страна си се радвам,че не ми се получава от първия път - колкото повече е мъката,толкова по голям е кефа после (разбира,ако не оплескаш нещата така, че да няма "после")
То не стига че платформата самата е евтина ами и с малко хаха няма такъв вариант.Аз навремето седнах и си направих сметката за 10 хил лева да си направя бегачка 2.000 хил за колата и 8 за тунинг. и така няма да ми излезе сметката,но поне е близо.а като счупя тоз двигател некой ден ще седна и ще помисля и по точно дали да купя кованяци за вътре на тоз двигател или да сложа сток 2.0л но това е доста далечно надявам се да не успея да го счупя.Смятам че заводските ще изкарат на 1.5-6 бар
uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар