Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как може да се прави тунинг на Фиат Пунто Gt-варианти много
Collapse
X
-
Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.Power Under Pressure
Коментар
-
jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.
Коментар
-
jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.Bavno_PuntoGT написа:...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така
Коментар
-
beast31 написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.
Коментар
-
jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.Bavno_PuntoGT написа:...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.Bavno_PuntoGT написа:...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело такаPower Under Pressure
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:jorko написа:Bavno_PuntoGT написа:Егати бозата стана както всяка друга тема за ГТ. Я се стегнете бе хора.Какво делите не ми става ясно на мен и на всички които не ни познават и четат темите заПУНТО ГТ.После защо не ни харесват останалите от форума и говорят за нас като отделна група хора,които карат фиат ама не точно ...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така.И тоя спор за картерната е супер задръстен.Не можело с филтър не можело нагоре .кви са тея глупости така карам вече доста време и зима и лято и досега не съм имал проблеми.Bavno_PuntoGT написа:...Нека всеки да сподели какво е тунинговал по миксера си и да не се страхува че ще изкочи някой с пръст да му се подиграва че не се правело така
Коментар
-
Еми мълвата е такава,съжалявам ако си се засегнал че я сравнявам с неговата.А за това че боли да те накаже кола за 2000лв наистина е така.Както се казва не е срамно да паднеш от АМГ,или М пауър или каквато и да е друга скъпа лъскава вискотехнологична бегачка за мнооооого пари,срамно е да паднеш от миксер под налягане за 2000лв с технология на мотора от 68ма големия сняг
Коментар
-
Bavno_PuntoGT написа:Еми мълвата е такава,съжалявам ако си се засегнал че я сравнявам с неговата.А за това че боли да те накаже кола за 2000лв наистина е така.Както се казва не е срамно да паднеш от АМГ,или М пауър или каквато и да е друга скъпа лъскава вискотехнологична бегачка за мнооооого пари,срамно е да паднеш от миксер под налягане за 2000лв с технология на мотора от 68ма големия сняг
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар