r.punto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как може да се прави тунинг на Фиат Пунто Gt-варианти много
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
WhitePower написа:Бате ти разбираш най много , предлагам да си оставиш телефона тук в темата и хората да те търсят тебе, не ми се спори с дървен философ дето нищо не слуша а чете саме между редовете най много разбираш от гарнитури регулатори и прочие , пишеш глупост след глупост , погледни реално нито съм на 3,1 бара или на 3.5 , нито съм с метална или с рингове - 8000 състезателни километра без никакъва издънка ЗАЩО ???аз нямам тунинг части а вървя като тунинг кола защо ???като си отговориш сам на тези въпроси ще те удостоя с честа да ти пиша в темата за това Как не се прави тунинг на ГТ ще успоря половоната ти твърдения а до тогава ...остани си с здравя аре Лека и умната
Коментар
-
отговори ли си на въпроса или само празни нападки имаш към мойте знания ако имаш конкретни нападки към знанията обясни ги и се конкретизирай с фактки за картерната ти обясних - ЗАМРЪЗВА така поставена друго ??? имаш ли или те сърби езика и нямаш с кой да го чешаш за сведение имам пунто от 9 години и от тогава чета и се интересувам и правяPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:отговори ли си на въпроса или само празни нападки имаш към мойте знания ако имаш конкретни нападки към знанията обясни ги и се конкретизирай с фактки за картерната ти обясних - ЗАМРЪЗВА така поставена друго ??? имаш ли или те сърби езика и нямаш с кой да го чешаш за сведение имам пунто от 9 години и от тогава чета и се интересувам и правяuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
WhitePower написа:отговори ли си на въпроса или само празни нападки имаш към мойте знания ако имаш конкретни нападки към знанията обясни ги и се конкретизирай с фактки за картерната ти обясних - ЗАМРЪЗВА така поставена друго ??? имаш ли или те сърби езика и нямаш с кой да го чешаш за сведение имам пунто от 9 години и от тогава чета и се интересувам и правя
Коментар
-
аз навартя 8000к. за 6 месеца проблемите са ми дребни които сам се спавал а като ви слушам как да си направим колите за мен лично излиза че трябва да правя проба грешка за да видя кое е наи добре за моето гт моита кола се кара секи ден на седмица минавам по 200к градско ако пордалжавате с споровете си по този начин хората се обркват и не знаят точно какво да направят с колите си и за мен като ви слушам сам трябва да се оправям щто не знам кое е правилно то за мен не се чепкаите а да има диалог да споделяме проблеми и да ги решиме за в бдещте да не правиме грешки
Коментар
-
r.punto написа:WhitePower написа:отговори ли си на въпроса или само празни нападки имаш към мойте знания ако имаш конкретни нападки към знанията обясни ги и се конкретизирай с фактки за картерната ти обясних - ЗАМРЪЗВА така поставена друго ??? имаш ли или те сърби езика и нямаш с кой да го чешаш за сведение имам пунто от 9 години и от тогава чета и се интересувам и правяPower Under Pressure
Коментар
-
Сори че не си направих сервиз че да си правя колата.Като се наредят железата следва дино и готово-няма трудно.Там се гласят смеси и т.н.Бензина като на 3.0 това е базово и смесите се влошават от намаляне на бенз.Може и да греша-човек съм но твоята преценка за грешки е твоя остави хората да решат кое как е.Акъл не давам.Ти се занимаваи кои ти пречи.Номера ми които трябва го има,има и интернет коли по тел. не се правят.Не е лош вариант да се обработи кубатурата на блока до 1.6 със съответен размер бутала
Коментар
-
r.punto написа:Сори че не си направих сервиз че да си правя колата.Като се наредят железата следва дино и готово-няма трудно.Там се гласят смеси и т.н.Бензина като на 3.0 това е базово и смесите се влошават от намаляне на бенз.Може и да греша-човек съм но твоята преценка за грешки е твоя остави хората да решат кое как е.Акъл не давам.Ти се занимаваи кои ти пречи.Номера ми които трябва го има,има и интернет коли по тел. не се правят.Не е лош вариант да се обработи кубатурата на блока до 1.6 със съответен размер буталаPower Under Pressure
Коментар
-
r.punto написа:На дино няма нужда да си с твоя сетъп-закачаш иновеита гледаш сместа.При смяна раз.вал-ве примерно е по добре дино.Тунинг без влагане няма качествен няма и да има.Варна примерно настроика на дино-400 лв вместо на магистралатаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:КОЛКО от колите тука са мапвани на дино ????Нито една Ти незнам как ги мислиш , това е кола за 2000 лева , после наливаш още няколкостотин за части втора ръка , колата тръгва да върви и хората се кефят Ти за мапвания на дино ми говориш - знаеш цената на диното на час колко е и колко взимат за къстъм ремап Хората нямат пари и искат нещо ефтино и компримисно за цената сивиж че от всички тука само моята кола е правена с нови части , всичко е ново , ама това не са всички а само аз и пак не съм ходин при Диноuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:WhitePower написа:КОЛКО от колите тука са мапвани на дино ????Нито една Ти незнам как ги мислиш , това е кола за 2000 лева , после наливаш още няколкостотин за части втора ръка , колата тръгва да върви и хората се кефят Ти за мапвания на дино ми говориш - знаеш цената на диното на час колко е и колко взимат за къстъм ремап Хората нямат пари и искат нещо ефтино и компримисно за цената сивиж че от всички тука само моята кола е правена с нови части , всичко е ново , ама това не са всички а само аз и пак не съм ходин при ДиноPower Under Pressure
Коментар
-
Никой нормален състезател не си кара колата в града и в задрустванията еле па за всекидневна може да направиш справка с по големите тунинг центрове както и некой от известните мапери,Ти сам го каза каква е файдата да карам в задръстванията,и в града кадето ако може да се кара с 50 км е пълен кеф значи не си в час пик.Пробвал съм и с бегачката да пътуваме на почивка с приятели абсолютна глупост Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 тръгваме 3 коли 2 те автоматик лимузини и караме с 140-150 равна газ хората си карат на 3000 оборота с разход 7 сам знаеш с 150 ти на колко си след като на 100 си с 3000 об. И за какво са ми ми тези коне П.П. тези нащи коли са да се уговорим и да тръгнем на разходка и да се гоним и правим кефа но сме с подобни коли,и всичко е съвсем различно.п.п.Незнам дали ми хванахте идеята и какво говоря.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар