Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пръскалки на фаровете !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пръскалки на фаровете !

Става въпрос за тия пръскалки при някой Мареи след 98ма година как седят нещата там, на отделен лост от чистачките ли са, общо взето искам да знам дали могат да се ползват сложени пред интеркулера долу пред решетката и могат ли да пръскат там... какво ми е нужно за да стане това. Благодаря на всички предварително ?!?
    leave something of the happiness you bring

Re: Пръскалки на фаровете !

Ако искаш да цъкаш на интеркулера, не ти трябват точно тези от HLX.Нужни са ти следните неща от някоя кола за части:дюзичките на капака, маркучи, помпичка, казанче, прекъсвач в купето, малко сръчност и малко въображение.

Коментар

и ще ми обясниш ли защо ми трябва дюза от капак а не от фарове, налягането ли е по-добро ?

Коментар

lithrone написа:
        Ако искаш да цъкаш на интеркулера, не ти трябват точно тези от HLX.Нужни са ти следните неща от някоя кола за части:дюзичките на капака, маркучи, помпичка, казанче, прекъсвач в купето, малко сръчност и малко въображение.
        не зная как е при вашите автомобили, но при мен (пунто мк1) пръскалките на фаровете пръскат много по-силно от тези на капака
        тежък е животът лек...

Коментар

jungleraver написа:
          не зная как е при вашите автомобили, но при мен (пунто мк1) пръскалките на фаровете пръскат много по-силно от тези на капака
          Така си е :D То и нема кола (поне аз не съм виждал такава) при която да е обратното Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Има си логично обяснение за тва Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
            и ще ми обясниш ли защо ми трябва дюза от капак а не от фарове, налягането ли е по-добро ?
            Защото са по-евтини и лесни за намиране. Иначе си остроумен, признавам....

Коментар

lithrone написа:
              Bravo 1.9 JTD написа:
              Некой да ти е казал че търся евтино да ти приличам на селски джаз дето прави за 10 лева тунинг аз я имам бронята вече купена с пръскалките но ще се местят пред кулера, и дупките се запълват то се е видело че няма кой да ми обясни логично за кво иде реч, почвам от утре пък до където стигнапп. най-хубавото Браво в София е мойто то е логично по него са вложени толкова пари колкото да си купиш ново

Коментар

поредната безмислена тема ........
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Просто исках да помогна.Никой не се съмнява, че твоето е най-хубавото :D

Коментар

Bravo 1.9 JTD, понеже си колоритна личност и внасяш свежест във форума, ще ти подскажа някои неща за пръскалките на фаровете.Не са с отделна помпичка, а са вързани към тази, която се ползва и за пръскалките на стъклата. Ще те излъжа ако кажа, че са вързани отделно, по спомен излизаше един дебел маркуч, който се раклонява за предните чистачки и фаровете.Имай обаче предвид, че течност върху фаровете се впръсква само когато са включени При изгасени фарове струята е само върху предното стъкло. Което може да ти подскаже, че не са с отделно лостче, а се пускат едновременно със струята, която почиства предното стъкло. Явно, обаче, има някакви сензори, които подсказват кога има и кога няма светлина отпред.Щом имаш броня и пръскалки, ходи и си вземи маркуча който води до отпред и си ти.
                    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Моят съвет е да си сложиш отделна система някое малко казанче, а пръскачки от Капа според мен са най удачни понеже са прахови
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        lithrone написа:
                        Bravo 1.9 JTD написа:
                        Некой да ти е казал че търся евтино да ти приличам на селски джаз дето прави за 10 лева тунинг аз я имам бронята вече купена с пръскалките но ще се местят пред кулера, и дупките се запълват то се е видело че няма кой да ми обясни логично за кво иде реч, почвам от утре пък до където стигнапп. най-хубавото Браво в София е мойто то е логично по него са вложени толкова пари колкото да си купиш ново
                        Самата скромност...Я дай да го видим това твоето Браво...Че ако наистина е най-хубавото в София си заслужава да се види...Ама се снимай и ти до него...Абе що ли се занимавам...
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                          lithrone написа:
                          Bravo 1.9 JTD написа:
                          Колега ако не е нахално може ли да си покажеш бравото с една снимка,че предизвика любопитството ми.Щом си вложил доста кеш предполагам ще покажеш нещо различно.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

имам го в Гаража, като цъкнете ще разгледате, колата на пръв поглед изглежда обикновена, истинската структура е под капака, детайли които не се забелязват и т.н Благодаря на колегата с аватара на семейство Симпсънс, ще се вслушам в съвета и ще ги видя тези пръскалки от Капа Благодаря и за топлите думи че съм колоритна личност така е

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              имам го в Гаража, като цъкнете ще разгледате, колата на пръв поглед изглежда обикновена, истинската структура е под капака, детайли които не се забелязват и т.н Благодаря на колегата с аватара на семейство Симпсънс, ще се вслушам в съвета и ще ги видя тези пръскалки от Капа Благодаря и за топлите думи че съм колоритна личност така е
                              Умирам от желание да видя първите резултати,от първия рън без да помпиш с пръскалната и след това. в казанчето воднометанолова смес ли ще има или AUTOPRACTIC зимна
                              uno turbo 1.3 i.e' 86
                              renault 19 1.8 16v
                              uaz 469 4.0 turbo
                              renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                              trabant 601 69'

Коментар

Working...
                              X