Става въпрос за тия пръскалки при някой Мареи след 98ма година как седят нещата там, на отделен лост от чистачките ли са, общо взето искам да знам дали могат да се ползват сложени пред интеркулера долу пред решетката и могат ли да пръскат там... какво ми е нужно за да стане това. Благодаря на всички предварително ?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскалки на фаровете !
Collapse
X
-
lithrone
Re: Пръскалки на фаровете !
Ако искаш да цъкаш на интеркулера, не ти трябват точно тези от HLX.Нужни са ти следните неща от някоя кола за части:дюзичките на капака, маркучи, помпичка, казанче, прекъсвач в купето, малко сръчност и малко въображение.
-
lithrone написа:Ако искаш да цъкаш на интеркулера, не ти трябват точно тези от HLX.Нужни са ти следните неща от някоя кола за части:дюзичките на капака, маркучи, помпичка, казанче, прекъсвач в купето, малко сръчност и малко въображение.тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:не зная как е при вашите автомобили, но при мен (пунто мк1) пръскалките на фаровете пръскат много по-силно от тези на капака
Коментар
-
lithrone
Bravo 1.9 JTD написа:и ще ми обясниш ли защо ми трябва дюза от капак а не от фарове, налягането ли е по-добро ?
Коментар
-
lithrone написа:Bravo 1.9 JTD написа:и ще ми обясниш ли защо ми трябва дюза от капак а не от фарове, налягането ли е по-добро ?leave something of the happiness you bring
Коментар
-
lithrone
-
Bravo 1.9 JTD, понеже си колоритна личност и внасяш свежест във форума, ще ти подскажа някои неща за пръскалките на фаровете.Не са с отделна помпичка, а са вързани към тази, която се ползва и за пръскалките на стъклата. Ще те излъжа ако кажа, че са вързани отделно, по спомен излизаше един дебел маркуч, който се раклонява за предните чистачки и фаровете.Имай обаче предвид, че течност върху фаровете се впръсква само когато са включени При изгасени фарове струята е само върху предното стъкло. Което може да ти подскаже, че не са с отделно лостче, а се пускат едновременно със струята, която почиства предното стъкло. Явно, обаче, има някакви сензори, които подсказват кога има и кога няма светлина отпред.Щом имаш броня и пръскалки, ходи и си вземи маркуча който води до отпред и си ти.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:lithrone написа:Bravo 1.9 JTD написа:и ще ми обясниш ли защо ми трябва дюза от капак а не от фарове, налягането ли е по-добро ?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:lithrone написа:Bravo 1.9 JTD написа:и ще ми обясниш ли защо ми трябва дюза от капак а не от фарове, налягането ли е по-добро ?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
имам го в Гаража, като цъкнете ще разгледате, колата на пръв поглед изглежда обикновена, истинската структура е под капака, детайли които не се забелязват и т.н Благодаря на колегата с аватара на семейство Симпсънс, ще се вслушам в съвета и ще ги видя тези пръскалки от Капа Благодаря и за топлите думи че съм колоритна личност така еleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:имам го в Гаража, като цъкнете ще разгледате, колата на пръв поглед изглежда обикновена, истинската структура е под капака, детайли които не се забелязват и т.н Благодаря на колегата с аватара на семейство Симпсънс, ще се вслушам в съвета и ще ги видя тези пръскалки от Капа Благодаря и за топлите думи че съм колоритна личност така еuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар