Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НАЙ-ХУБАВА МАРЕА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Просто искам да видим някои хубави мареи.Проекти и така и други,а най накрая всеки ще изкаже мнение коя мареа е най-хубава и защо?

Коментар

Една от няй-красивите мареи в страната според мен...
      Прикачени файлове

Коментар

Не е лоша, но аз само от тия снимки виждам 5-6 забележки които ако бяха на моята кола щяха да ме побъркат. Така, че да се сложи определение най-красива в страната е малко силно според мен. Иначе, какъв е смисъла от тази тема като си има цяла тема за колите от форума и там има пре доволно показани мареи на хората от форума. Темата ако се гледат снимките само се разглежда за 10-на мин. Който иска да види хубави мареики на форума да я разгледа :D
        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
        Land Rover Discovery 2.5TD '94
        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

колега Scorpion_BV наистина казаното по горе е мн силно казано ,но всеки си има мнение.Scorpion_BV покожи твоята макар че сам я виждал но да я видят и другите колеги.Поздрави

Коментар

Незнам дали горната е една от най красивите, но в София съм виждал една чисто черна с бели джанти 17" от стило, доста по добре изглежда от горната, но нямам снимки
            punto HGT

Коментар

Да и аз я засякох миналата седмица тази в София черната и е много добра! А иначе снимките пак казвам на мойта кола са в темата за колите на форума, не виждам идея да я пускам във всяка тема която излезе във форума на тематика - мареа...
              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Коментар

Те я и моята
                  Прикачени файлове
                  Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Working...
                  X