Искам да лепна на предния капак карбоново фолио и имам няколко въпроса.Как се лепи такова фолио,каква е процедурата?Надеждно ли е фолиото при дъжд и т.н.?Ще имам ли проблем с полицията?И понеже фиатчето ми е Пунто MK1 мисля да махна отдпред емблемата и то остават 2 дупчици,директно върху тях да залепя фолиото,ще има ли проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карбоново фолио ?!
Collapse
X
-
lithrone
Re: Карбоново фолио ?!
Cvetun написа:Искам да лепна на предния капак карбоново фолио и имам няколко въпроса.Как се лепи такова фолио,каква е процедурата?Надеждно ли е фолиото при дъжд и т.н.?Ще имам ли проблем с полицията?И понеже фиатчето ми е Пунто MK1 мисля да махна отдпред емблемата и то остават 2 дупчици,директно върху тях да залепя фолиото,ще има ли проблем?
-
Cvetun написа:Искам да лепна на предния капак карбоново фолио и имам няколко въпроса.Как се лепи такова фолио,каква е процедурата?Надеждно ли е фолиото при дъжд и т.н.?Ще имам ли проблем с полицията?И понеже фиатчето ми е Пунто MK1 мисля да махна отдпред емблемата и то остават 2 дупчици,директно върху тях да залепя фолиото,ще има ли проблем?galinchooo написа:Има едно което е текстилно се води и се лепи без пистолет тъи като е от плат и се разтяга като "локум" но пак си иска маисторлък.Иначе става много шокарно...хихи
Коментар
-
самозалепващо е продава се на линеен метър а ширината му е 1.25см.Продава се на цена от 23лв до 35лв линеен метър.Дебело и меко е и създава илюзията за кожа на пипане.От скоро започнах да го използвам и незнам колко време ще държи на метеорологични условия.Имах няколко клиенти с бусове направени с тва фолио на предния капак(да предпазва от камъчета),много хубаво стои.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
lithrone
galinchooo написа:самозалепващо е продава се на линеен метър а ширината му е 1.25см.Продава се на цена от 23лв до 35лв линеен метър.Дебело и меко е и създава илюзията за кожа на пипане.От скоро започнах да го използвам и незнам колко време ще държи на метеорологични условия.Имах няколко клиенти с бусове направени с тва фолио на предния капак(да предпазва от камъчета),много хубаво стои.
Коментар
-
фолио
В интернет има как става трябва да е гладко иначе ако има дупки или вдлъбнатини от камъчета ще стане грозно нещо такова http://vbox7.com/play:m7367ce6cfhttp.../play:ea1d9b58
Коментар
-
незнам кои е производителя на това фолио(текстилното).Китаиско е ,атворай е вносителя.Има го само в черно и бяло.Различава се от 3м-ското само по големината на правоъгълниците и е много меко.поради факта че се разтяга като "локум" се залепя без навлажняване на повърхноста(и без горещ въздух) като започнеш от средата,само да има 2ма човека да го опъват в двата края.Аз лично използвам 2 профила за опъване ( зада се разпъва равномерно от 2те страни иначе се разпъва само където са ръцете) и лепя директно без водичка.Залепям краищата на профилите и 2ма опъват от 2те страни докато го изглаждам.Но уви пак си е трудничко .FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар