KaTsArA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко въпросителни за ПунтоГТ
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
според мен ако наистина ти се кара ГТ, разтърси се, вземи някоя свежа, напълно стокова гт3-ка (много много внимавай какво купуваш) и се радвай на живота :D повечето ми познати карат среден клас бензинови коли и общо взето пунтото колкото и странно да звучи е една от най-икономичните в смисъл аз като карам що-годе нормално и превключвам предавки около 3500-4000 като си влизам в бууст (не карам на парт тротъл) ми дава около 10-11/100 в София. ауди а3 1.6 сто и малко коня като се опитва да кара с моето темпо на ускорение последния път за 20 км даде Среден разход 15.7 по борд компютър, алфа 145 1.4 ТС и тя дава около 14 в София, волво в40 1.6 120 к.с. и то там някъде....не веднъж сме мерили тези автомобили и винаги резултата е сходен - аз не се злобя на пунтото и си харчи съвсем нормално поне според мен, а моите познати карат яко в лютеницата за да вървят колите им поне малко по-близо до това, което им се иска, и разхода им отива в небесата....миналата седмица пътувах с познат алфа 147 1.6 120 к.с. София-Берковица-София(Прохода Петрохан, супер е за WRC) и го бях пуснал отпред за да не се налага да ме гони - аз изхарчих 100 октанов за 45 лева, той изхарчи 95 за около 60 лева. та всичко е до маниера ти на каране и колко те сърби крака, ако смяташ да караш заспало вземи си заспала кола с газ, и си карай спокойно без да даваш пари за глупости и гъзария, ако искаш да си вдигаш адреналина си вземи кола повече кончета.....и сега за да не започнат хранежите - Пунтото Може да изхарчи 10 л 100 октанов бензин за под 20 минути, гарантирам за това, но това е ако караш на максималния предел на колата.тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:и сега за да не започнат хранежите - Пунтото Може да изхарчи 10 л 100 октанов бензин за под 20 минути, гарантирам за това, но това е ако караш на максималния предел на колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар