Колеги от доста време следя форума и гледам масово в този раздел се публикуват гт-та.Никога не съм се возил или карал ГТ,предполагам си е вървежна за размерите си.Говоря за заводска,без подобрения.Повечето колеги гледам наливат сериозни пари по колите си,като ги засилват и доработват.Оставам с впечатлението,че тази кола иска всеки месец инвестиций.Интересува ме този автомобил в стоков вариант без засилване колко бензин гори примерно в София,знам че е относително и е според крака,ама питам средно.Обслужването на автомобила скъпо ли е-ремъци,ролки,масла,накладки?Осезаемо по скъпо ли е за обслужване от нормалните пунтовци.Какво най-често създава проблеми в тази кола?Има ли човек в София който отбира от колата и в нужда може да я поправи,а не да обере собственика?Със заплата от 600лв дали ще мога да насмогна на една такава или да не се изсилвам.Засилил съм се принципно за мотор ендуро,ама нещо имам проблеми с колената и можеби ще се пренасоча,но незнам към какво.п.п.Не съм сигурен на 100%,ама ако съм збъркал раздела моля преместете ми темата.Не е умишлено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко въпросителни за ПунтоГТ
Collapse
X
-
Здравей колега , аз съм от Пловдив и градско ми гори с нормално каране 9 и е стоково без никакъв тунинг . За обслужване нищо немога да ти кажа защото я купих мойта обслужена преди точно да я взема , но принципно всичко е супер евтино за тая кола и си е доста здрава просто която и кола да караш душманската рано или късно се предава ! УпсехТърся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941
GT 1.4 TURBO 8V
Коментар
-
Тука в София тоя разход 9/100 го забрави....според мен ако попаднеш на здрава кола със заплата от 600 спокойно можеш да си я караш,даже от време на време можеш и някой ъпгрейд да и правиш.Ако се беше сетил по рано щях да те повозя (все пак сме от един квартал) да видиш горе доло за какво става въпрос.Определено колата си иска грижи и ако ровичкането не ти е страст според мен не е твойта кола това.Мойта като разход ми дава 12 с нормално каране с педала до доло не съм я засичал,а и не искам.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Ами според зависи е всичко с машинката....ако е запазена си е много жилава, повечето чаркове са супер евтини, като цяло е доста здрава кола. Сега конкретно ако мислиш да си купиш такова пунто и да си го караш стоково, търси ГТ3-ка - по нова година са, и най-важното-мотора е по-сгъстен - харчи по-малко бензин и е по-приятен за каране(в ниските си върви като повечето атмосферки). Лично на мен при температурите в момента и при спокойно каране ми дава 9/100 в София. За ГТ3 дори има специален чип на SEB (300-тина лева), с който ти се качват мааалко кончета, но разхода е осезаемо по-нисък от стоковия.тежък е животът лек...
Коментар
-
pecata написа:Гт1Гт2Гт3Какви са им разликите.Все за мк1 ли става въпрос?Как ги различавате?тежък е животът лек...
Коментар
-
DogForLife написа:ГТ 1 - 136 коня (носи на бой и на тунинг)ГТ 2 - 133 коня (носи на бой и на тунинг)ГТ 3 - 130 коня (носи само на бой) по сгъстен е Съответно 1,2,3 са по години и шукарийкитежък е животът лек...
Коментар
-
GT3 е с черни фарове , черни джанти , ГТ щампован салон , задната емблема е с по гол[м ГТ знак и като цяло е по качествена изработка от по старите братя ! Понеже искам да слагам чип от къде мога да си купа Seb ?!Търся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941
GT 1.4 TURBO 8V
Коментар
-
Re: Малко въпросителни за ПунтоГТ
pecata написа:Никога не съм се возил или карал ГТ,предполагам си е вървежна за размерите си.Говоря за заводска,без подобрения.pecata написа:Повечето колеги гледам наливат сериозни пари по колите си,като ги засилват и доработват.pecata написа:Оставам с впечатлението,че тази кола иска всеки месец инвестиций.pecata написа:Интересува ме този автомобил в стоков вариант без засилване колко бензин гори примерно в София,знам че е относително и е според крака,ама питам средно.pecata написа:Обслужването на автомобила скъпо ли е-ремъци,ролки,масла,накладки?Осезаемо по скъпо ли е за обслужване от нормалните пунтовци.pecata написа:Какво най-често създава проблеми в тази кола?pecata написа:Има ли човек в София който отбира от колата и в нужда може да я поправи,а не да обере собственика?pecata написа:Със заплата от 600лв дали ще мога да насмогна на една такава или да не се изсилвам.pecata написа:п.п.Не съм сигурен на 100%,ама ако съм збъркал раздела моля преместете ми темата.Не е умишлено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар