моята харчи 22/100 , засечено вчера градско , доста настъпвания но не достатъчно поради липса на писта за излитане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко въпросителни за ПунтоГТ
Collapse
X
-
KaTsArA написа:GT3 е с черни фарове , черни джанти , ГТ щампован салон , задната емблема е с по гол[м ГТ знак и като цяло е по качествена изработка от по старите братя !KaTsArA написа:Понеже искам да слагам чип от къде мога да си купа Seb ?!
Коментар
-
biser_as написа:KaTsArA написа:GT3 е с черни фарове , черни джанти , ГТ щампован салон , задната емблема е с по гол[м ГТ знак и като цяло е по качествена изработка от по старите братя !KaTsArA написа:Понеже искам да слагам чип от къде мога да си купа Seb ?!Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:има хубави има и пулни ментета , бях си направл експериметнта и купих един уж СЕБ :0 хихи горивната карта няма нищо общо с себ чипапросто дойде с един комп
Коментар
-
biser_as написа:WhitePower написа:има хубави има и пулни ментета , бях си направл експериметнта и купих един уж СЕБ :0 хихи горивната карта няма нищо общо с себ чипапросто дойде с един компPower Under Pressure
Коментар
-
Според мен зависи на каква кола попаднеш , чесно казано ако се кара сток и се пази .. невиждам проблем да е ежедневка .... 9-10-11/100 градко немисля че е чак голям проблем да се кара .... а и зависи както казват колегите кой я прави , кой пипа и какво пипа.Според мен ако си намериш хубаво читаво ГТ и си го караш сток и си по пазиш и подържаш можеш пре спокойно да я караш като евридейкаFiat Punto GT
Коментар
-
WhitePower написа:biser_as написа:WhitePower написа:има хубави има и пулни ментета , бях си направл експериметнта и купих един уж СЕБ :0 хихи горивната карта няма нищо общо с себ чипапросто дойде с един компТърся огледало за Пунто МК1 --->>> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...91c03ff0b4f941
GT 1.4 TURBO 8V
Коментар
-
WhitePower написа:само чипа не ти върши работатежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар