ТИедно черно ГТ3 чипосано от тебе на трима братя гледай да не те сгащат някъде че много са ти набрали , след като смениха 3 гарнитури на глави за 2 месеца п.с само да не се окаже че не си спомняш нищо по случея
викаш да се радвам че на мен само ми взе парите без да сложи чип :D :D :D Саше къв си нагъл бате втори като тебе няма честно
Оууу да бях забравил за тебе че и ти си от ужиленитеама си се разминал леко
ТИедно черно ГТ3 чипосано от тебе на трима братя гледай да не те сгащат някъде че много са ти набрали , след като смениха 3 гарнитури на глави за 2 месеца п.с само да не се окаже че не си спомняш нищо по случея
викаш да се радвам че на мен само ми взе парите без да сложи чип :D :D :D Саше къв си нагъл бате втори като тебе няма честно
:D абе не беше леко откъм $$ ама поне оцеля колата :D Ако някои изчисти на момчето темата ще е хубаво че му я ус... с глупости
:D абе не беше леко откъм $$ ама поне оцеля колата :D Ако някои изчисти на момчето темата ще е хубаво че му я ус... с глупости
Принципно да ! имам леко залитане към купе турбо но за сега и това ме задоволява Изпрах абсолютно целия салон и сега следва пастиранеЕто нови придобивки
От александър ауто ли си пазарувал? :D понеже те имат промо на рейсинга и работя с технеко
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
само дето едно време като турнахме сениея реисинх и колата почна да пуши синичко от ауспуха сменихме го и двигателя заспа и така вече 30000 км на пълната гас
само дето едно време като турнахме сениея реисинх и колата почна да пуши синичко от ауспуха сменихме го и двигателя заспа и така вече 30000 км на пълната гас
Стига бе аз тъкмо оборудвах и седичи-то и гтв-то ...ама не пушат де :D Причина за пушека?
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
За сега 1000 км работи мн добре колата с него нз защо е пушела колата ти , преди карах GTV-то пак с Racing и съм мн доволен
Fiat Ricambi originali , Made by Champion 7GYSSRДа знам дали да ги слагам
Според Аутодата за ГТ1 свещите са 7GYSR4, а за ГТ3 са 7GBYSR :D По Шампион излизат, че свещите са RC7BYC4 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Ма най-вероятно и с тия дет си взел ше си работи :D Аз повечето ГТ-та дето знам, ползват НГК и от тях са най-доволни, а аз лично ползвам състезателни на Шампион Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , които обаче струват майка си и баща си Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Коментар