...... и сега следва масалце Selenia Racing 10/60 ......
Това масло W60 е прекалено гъсто за кола, дет се кара нормално и е почти СТОК, лично мнение :D По-скоро ще вреди на мотора и ще го тормози, отколкото да го пази
KaTsArA написа:
........ това е че като пусна парното на топло и почва да мирише ужасно в купето...........
Мми това е признак да почнеш обмисляне на процедура, дет почти всеки с пунто МК1 рано или късно прави Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 мнооо е забавна и се нарича смяна на радиатор на парно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
KaTsArA написа:
........мисля да сложа чип Seb1 и да изкарам по голям кулер отпред .........
Пак прочети и помисли, щот по спомен тоз чип не е за модификация с челен кулер
нямя чип при който да не се препоръчва челен кулер но не е задължително
...... и сега следва масалце Selenia Racing 10/60 ......
Това масло W60 е прекалено гъсто за кола, дет се кара нормално и е почти СТОК, лично мнение :D По-скоро ще вреди на мотора и ще го тормози, отколкото да го пази
KaTsArA написа:
........ това е че като пусна парното на топло и почва да мирише ужасно в купето...........
Мми това е признак да почнеш обмисляне на процедура, дет почти всеки с пунто МК1 рано или късно прави Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 мнооо е забавна и се нарича смяна на радиатор на парно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
KaTsArA написа:
........мисля да сложа чип Seb1 и да изкарам по голям кулер отпред .........
Пак прочети и помисли, щот по спомен тоз чип не е за модификация с челен кулер
Ами дайте предложение за друго масло а колкото до радятора може и от него да е но пък не губи антифриз , иначе с чипа скоро ще споделя какво е станало
Мми масло максимум W50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Вече за марка ти ще си избереш, аз мое те посъветвам ако те интересува (на ЛС) . Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
хахахах, ако мирише на чорапи в купето.. може от филтъра на купето да започнеш, а не от радиатора.Не съм запознат дали този модел имат филтър купе, ама Бравата ми има, и миришеше на спарени........ , докато не го смених.
хахахах, ако мирише на чорапи в купето.. може от филтъра на купето да започнеш, а не от радиатора.Не съм запознат дали този модел имат филтър купе, ама Бравата ми има, и миришеше на спарени........ , докато не го смених.
както писах по нагоре мирише САМО на топло , иначе филтър няма
Мми масло максимум W50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Вече за марка ти ще си избереш, аз мое те посъветвам ако те интересува (на ЛС) . Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Кажи си го направо Почти всички караме с Мотул ,само дето едни с 5/50 други с 20/60
както писах по нагоре мирише САМО на топло , иначе филтър няма
Стабилно обоняние трябва да имаш, щом надушваш топлината....аз мисли че ти мирише на чугунец. П.П. Сериозно: Радиаторчето на парното според мен е за смяна
ТИедно черно ГТ3 чипосано от тебе на трима братя гледай да не те сгащат някъде че много са ти набрали , след като смениха 3 гарнитури на глави за 2 месеца п.с само да не се окаже че не си спомняш нищо по случея
ТИедно черно ГТ3 чипосано от тебе на трима братя гледай да не те сгащат някъде че много са ти набрали , след като смениха 3 гарнитури на глави за 2 месеца п.с само да не се окаже че не си спомняш нищо по случея
викаш да се радвам че на мен само ми взе парите без да сложи чип :D :D :D Саше къв си нагъл бате втори като тебе няма честно
Коментар