Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat coupe 1.8 16v за спортен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat coupe 1.8 16v за спортен филтър

колеги искам да разбера кое по добре да караш с спортен филтър ли или с оригинално как е напраена и как повече вари

Колега най - добре не се занимавай с глупости да правиш тунинг само от филтърче ако правиш повечко неща тогава е неизбежно иначе как е най - добре? Вземи си спортен ПАНАЛЕН ФИЛТЪР ( за оригиналната кутия ) и си карай с него дано съм ти бил полезен

Коментар

Да сложиш спортен панелен при положение че един метър от въздуховода минава на 15 санта от изпускателните колектори и взема въздух от горната част на водния радиатор е напълно безсмислено според мен,едно от решенията е това:
      Прикачени файлове

Коментар

ето моито как е нарпаено мемо мн добре си напраил така е иделно
        Прикачени файлове

Коментар

като минава до радятора ами премести го където да не смучи топъл въздух :D човека си пита как е най добре конус или кутия..казвам си мнението нали затова е форум пък вече такива като теб които по - добре знаят все пак си с същата кола му обясняваш как да си го измести най добре и всичко е 6+ успех на колегата

Коментар

ще напраа като колегата мемо даже започнх

Коментар

мемо вече го напраи остава да го тествам.

Коментар

Аз сложих конус на купето и първите 2 седмици беше супер...звука беше страшен.....НО после се почнаха проблемите....гаснене....чубене на обороти....спъване....най-добрият вариант е на колетага MEMO и аз ще го правя
                <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Моето coupe си дойде с конус на JR и нямам абсолютно никакви проблеми с работата на колата. Звука е доста приятен Само трябва да го изместя, че там където е сложен според мен не му е най-добре.
                  ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                  Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                  Jet Black E46 M3

Коментар

колеги няма смисал от конусен спортен филтър правете, като колегата мемо и сте супер свyka e страхотен мн по добре вари колата и дарпа много по добре

Коментар

Working...
                    X